Life

Christina Aguilera, John Legend și Elvis Costello se află pe lista premiilor Latin Grammy

today3 noiembrie 2022

Fundal

Cu doar două săptămâni înainte, Academia Latină de Înregistrări a dezvăluit încă o rundă de interpreți pentru viitoarele premii Latin Grammy 2022, care vor avea loc pe 17 noiembrie la Michelob Ultra Arena din Las Vegas. Printre noile nume pe listă se numără Christina Aguilera, Camilo, Christian Nodal, Elvis Costello, Jorge Drexler, John Legend și Mariachi Sol de México de José Hernández.

Aguilera este nominalizată în total de șapte ori, inclusiv nominalizările pentru albumul anului și piesa anului; Camilo se laudă cu șase, cu nominalizări pentru înregistrarea anului și cântecul anului; Drexler are opt, inclusiv albumul anului și recordul anului; iar Nodal este nominalizat pentru cel mai bun album ranchero/mariachi și cea mai bună melodie regională. Acești artiști se alătură unei liste extinse, cum ar fi Marc Anthony, Ángela Aguilar, Rauw Alejandro, Chiquis, Nicky Jam, Banda Los Recoditos, Carin León, Jesse & Joy, Sin Bandera, Sebastián Yatra și cei latini.

Cele mai bune nominalizări la ceremonia de premiere din acest an includ Bad Bunny, care conduce cu 10 nominalizări; urmat de producătorul-compozitor Edgar Barrera, care a câștigat nouă; pe lângă Rauw Alejandro și Rosalía, care se laudă fiecare cu opt. Cea de-a 23-a emisiune anuală a premiilor va fi difuzată pe 17 noiembrie în direct pe Univision, începând cu ora 20:00. ET/PT (19:00 central).

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

Un bărbat s-a îmbolnăvit după ce a mâncat cereale în exces

Cui nu-i plac cerealele la micul dejun? Se găsesc sub diverse forme şi cu arome variate. Sunt preferate mai ales de copii. Recent, un bărbat a arătat că şi adulţii pot fi încântaţi la culme de aceste alimente dulci, dar a văzut cu ochii lui efectele excesului de cereale, potrivit clickpentrufemei.ro. Un britanic de 51 de ani, Chris Kirk din localitatea Upper Beeding a mâncat o mulțime de cereale nu […]

today3 noiembrie 2022

0%