Life

Christina Aguilera și-a schimbat look-ul înainte de a se muta în Las Vegas

today12 octombrie 2023

Fundal

Christina Aguilera și-a anunțat viitoarea rezidență în Las Vegas cu o nouă poză sexy pe Instagram, purtând un corset vampir împreună cu o tunsoare nouă, scurtă.

Cufundați-vă în fuziunea dintre artă și muzică 💎 Aduc un nou spectacol intim, seducător și sofisticat în Las Vegas”, și-a subtitrat postarea cântăreața „Genie in a Bottle”, în vârstă de 42 de ani.

@voltairelv îmi va permite să fiu aproape și personal cu VOI pentru o întorsătură cu adevărat modernă a experienței de performanță. a continuat ea.

În imagine, Aguilera stă pe o bucată de țesătură neagră strălucitoare, în timp ce arată o tunsoare bob proaspătă, cu breton care acoperă un ochi.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Celebrități care au aflat de pe internet că relațiile lor s-au încheiat

1. Jennie Garth Jennie Garth s-a căsătorit cu soțul ei Dave Abrams în 2015, la doar un an după ce s-au întâlnit pentru prima dată. Privind în urmă, Jennie spune că cuplul „a grăbit” relația, iar Dave nu a știut cum să facă față „când lucrurile au devenit dificile”. În cele din urmă, Dave a decis să depună o cerere de divorț, dar se pare că nu i-a spus lui […]

today12 octombrie 2023

0%