Actual

Christina Aguilera și Ozuna marchează prima lor colaborare cu piesa „Santo”. VIDEO

today25 ianuarie 2022

Fundal

Christina Aguilera și Ozuna marchează prima lor colaborare cu piesa „Santo”. Melodia este extrasă de pe „La Fuerza”, albumul în limba spaniolă pe care Aguilera l-a dezvăluit fanilor pe 21 ianuarie 2022. Compusă de cei doi artiști împreună cu GALE, DallasK și Josh Barrios, „Santo” este o piesă plină de energie și senzualitate, ce îmbină elemente de reggaeton și pop, potrivit infomusic.ro. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Nuno, ce îi are în prim plan pe cei doi muzicieni într-un cadru încărcat de mister.

Compusă de cei doi artiști împreună cu GALE, DallasK și Josh Barrios, „Santo” este o piesă plină de energie și senzualitate, ce îmbină elemente de reggaeton și pop. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Nuno, ce îi are în prim plan pe cei doi muzicieni într-un cadru încărcat de mister.

„Santo” se găsește pe cel mai recent album lansat de Aguilera – „La Fuerza”. Materialul vine după 20 de ani de la „Mi Reflejo”, primul album în limba spaniolă prezentat de cântăreață.

„<<La Fuerza>> este un proiect pentru mine, pentru originile mele și pentru copiii mei – ca ei să poată aprofunda ereditatea lor. Este un vis să îmi împărtășesc istoria, dragostea și respectul pentru o parte din mine care mi-e atât de dragă. Sunt mândră să explorez mai multe despre mine și despre muzică cu fiecare proiect nou. A fost incredibil de special să lucrez cu atât de mulți artiști talentați pentru a aduce la viață acest album”, a scris Christina Aguilera pe Instagram.

Tracklist „La Fuerza”: Ya Llegué, Pa Mis Muchachas, Somos Nada, Santo, Como Yo, La Reina.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Horoscop

HOROSCOP | 24 – 30 ianuarie 2022

BERBEC Se pune problema unei deplasări de lungă durată în interesul serviciului. Asta nu este neapărat ceva rău... TAUR Deciziile în domeniul profesional și în activitățile banale pot să fie eronate, mai ales că nu veți asculta de sfaturile nimănui. GEMENI Sunteți apreciați îndeosebi de colegi și de șefi pentru originalitate și inspirație. Și totuși, parcă vreți ceva în plus. RAC Faceți proiecte lipsite de realism și sunteți acuzați că […]

today24 ianuarie 2022

0%