Life

Christina Aguilera și Ricky Martin vor cânta la gala AmfAR de la Cannes

today26 aprilie 2022

Fundal

Christina Aguilera, Ricky Martin și Charli XCX vor cânta la evenimentul amfAR de anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes. Robert De Niro va fi, de asemenea, onorat la cel de-al 28-lea eveniment anual.

AmfAR, Fundația pentru Cercetarea SIDA, găzduiește în fiecare an prezentarea de modă la Festivalul de Film de la Cannes. Spectacolul de anul acesta va fi susținut de Carine Roitfeld, un editor francez de modă și susținător al amfAR.

Tema prezentării de modă din acest an va fi „Să ne căsătorim” și va prezenta modele de la Oscar de la Renta, Loewe, Louis Vuitton, Louis Vuitton Men, Givenchy, Gucci, Chanel, Saint Laurent, De Fursac, Balenciaga, Fendi, Tom Ford , Jacquemus, Valentino, Giambattista Valli, Armani, Alaia, Burberry, Versace, Alled Martinez, Monot, Nensi Dojaka și Dior, printre alții. Look-urile de la prezentarea de modă vor fi disponibile pentru vânzare la o licitație live în timpul evenimentului, găzduită de dealerul de artă elvețian Simon de Pury. Licitația va include, de asemenea, lucrări de artă contemporană și articole de lux de vânzare. Toate încasările vor merge către cercetarea amfAR.

Gala amfAR va avea loc la Hôtel du Cap-Eden-Roc pe 26 mai. Festivalul de Film de la Cannes va avea loc între 17 mai și 28 mai.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Karol G și Bad Bunny au câștigat cele mai multe premii la Latin American Music Awards 2022

Karol G a fost cea mai mare câștigătoare a serii la cea de-a șaptea ediție anuală de muzică latino-americană, în timp ce Bad Bunny, care a intrat la ceremonie ca cel mai nominalizat artist, a primit cinci premii. Karol G a luat acasă cel mai râvnit premiu al serii, artistul anului. De asemenea, ea s-a impus ca artistă feminină a anului și artistă urbană. Al treilea album al ei, „KG0516”, […]

today26 aprilie 2022

0%