Life

Christina Aguilera și Ricky Martin vor cânta la gala AmfAR de la Cannes

today26 aprilie 2022

Fundal

Christina Aguilera, Ricky Martin și Charli XCX vor cânta la evenimentul amfAR de anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes. Robert De Niro va fi, de asemenea, onorat la cel de-al 28-lea eveniment anual.

AmfAR, Fundația pentru Cercetarea SIDA, găzduiește în fiecare an prezentarea de modă la Festivalul de Film de la Cannes. Spectacolul de anul acesta va fi susținut de Carine Roitfeld, un editor francez de modă și susținător al amfAR.

Tema prezentării de modă din acest an va fi „Să ne căsătorim” și va prezenta modele de la Oscar de la Renta, Loewe, Louis Vuitton, Louis Vuitton Men, Givenchy, Gucci, Chanel, Saint Laurent, De Fursac, Balenciaga, Fendi, Tom Ford , Jacquemus, Valentino, Giambattista Valli, Armani, Alaia, Burberry, Versace, Alled Martinez, Monot, Nensi Dojaka și Dior, printre alții. Look-urile de la prezentarea de modă vor fi disponibile pentru vânzare la o licitație live în timpul evenimentului, găzduită de dealerul de artă elvețian Simon de Pury. Licitația va include, de asemenea, lucrări de artă contemporană și articole de lux de vânzare. Toate încasările vor merge către cercetarea amfAR.

Gala amfAR va avea loc la Hôtel du Cap-Eden-Roc pe 26 mai. Festivalul de Film de la Cannes va avea loc între 17 mai și 28 mai.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

5 motive pentru care trebuie să incluzi ouăle în dieta ta

Ouăle sunt atât de hrănitoare încât mai sunt supranumite "multivitaminele naturii". Ele au antioxidanți unici și proprietăți unice pentru funcționarea creierului. Iată 5 motive științifice pentru care trebuie să le incluzi în dieta ta. 1. Ouăle sunt printre cele mai nutritive alimente din lume Un ou conține o gama impresionantă de substanțe nutritive. Imaginează-ți ca din ou se formează un pui întreg. Ouăle sunt pline de vitamine, minerale, proteine de […]

today26 aprilie 2022

0%