Life

Cine va avea grijă de câinii Reginei Elisabeta a II-a

today13 septembrie 2022

Fundal

Iubiții căței ai Reginei Elisabeta a II-a vor avea o nouă casă alături de ducele și ducesa de York. Regretatul monarh, care a murit joi la vârsta de 96 de ani, lasă în urmă patru câini, inclusiv doi corgis, un dorgi pe nume Candy și un cocker spaniel pe nume Lissy, potrivit hellomagazine.com.

Câinii Reginei Elisabeta a II-a vor rămâne în grija ducilor de York. Se crede că regina Elisabeta ar fi „legat” o relație foarte bună cu fosta noră Sarah „Fergie” Ferguson în timpul plimbărilor cu câinii de-a lungul anilor, relatează The Telegraph. În martie anul trecut, prințul Andrew i-a dăruit mamei sale doi căței, Muick și Fergus, în încercarea de a o înveseli după ce soțul ei, prințul Philip, a fost internat în spital. Acesta a murit o lună mai târziu, la vârsta de 99 de ani.

Câinii au fost găsiți de Ferguson, care locuiește la Royal Lodge împreună cu fostul ei soț, în ciuda divorțului lor în urmă cu peste 20 de ani, în 1996. Din păcate, Fergus, o corcitură de teckel și corgi care a fost numit după unchiul reginei, ucis în luptă în timpul Primului Război Mondial, a murit la cinci luni din cauza unui defect cardiac. Se spune că regina a fost devastată de moartea câinelui, mai ales că a survenit la doar o lună după decesul soțului ei.

Fergus a fost înlocuit cu un alt corgi pe nume Sandy, care a fost prezent la cea de-a 95-a aniversare a reginei. Cei doi căței i-ar fi adus reginei o „bucurie constantă” înainte de moartea ei. Regina își plimba regulat câinii în grădinile de la Frogmore House, pe domeniul Windsor, iar Ferguson i se alătura adesea.

Când regina a murit, Ferguson a scris pe Twitter că îi va lipsi fosta soacră „mai mult decât ar putea exprima cuvintele”. „Și-a dăruit întreaga viață oamenilor din Marea Britanie și din Commonwealth. Pentru mine, a fost cea mai incredibilă soacră și prietenă. Îi voi fi mereu recunoscătoare pentru generozitatea de care a dat dovadă, rămânându-mi aproape chiar și după divorț”., a spus Ferguson.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Britney Spears vrea să se lase de cântat

Britney Spears continuă seria declarațiilor șocate cu care ne-a obișnuit în ultima perioadă. Aceasta a scris pe contul ei de Instagram un mesaj lung în care spune că „probabil nu va mai cânta niciodată”. După ce a scris despre lipsa controlului creativ căruia i s-a permis în timpul mandatului de conservator, în special cu videoclipurile muzicale și fotografi, ea a țintit către tatăl ei, Jamie Spears. „…Cele mai ofensive Așa […]

today13 septembrie 2022

0%