Life

Clanul Kardashian are interzis la mașini Ferrari

today19 iulie 2022

Fundal

Recent, au existat multe discuții despre Ferrari și despre tendința sa de a interzice oamenilor să-și cumpere mașinile din motive aparent meschine. Cel mai remarcabil, Ferrari l-ar fi pus pe lista neagră pe Justin Bieber. Recent, au circulat zvonuri că Ferrari ar fi trecut pe lista neagră și pe Kim Kardashian.

Potrivit Popbuzz, au existat surse care susțin că tot clanul Kardashian are interzis să cumpere Ferrari. Să nu credeți că familia Kardashian a ajuns pe această listă pentru că sunt niște oameni cu moravuri ușoare, cu vreo reputație îndoielnică cu care asemenea brand de lux nu dorește să se asociaeze, nu. Altul este motivul pentru care Kim, Kourtney sau Khloe nu au în garajul lor încăpător și mașini Ferrari! Întreaga familia Kardashian este pe lista neagră Ferrari pentru simplul motiv că „nu au grijă de mașinile lor”. Asta nu înseamnă că le conduc imprudent sau că le zgârie la scurt timp de la achiziționare. Vedetele de reality show au obiceiul de a-și modifica mașinile după propriul placc.

Astfel, Kylie Jenner are cel puțin trei Rolls-Royce, Kendall Jenner colecționează mașini vintage, iar colecția de 3,8 milioane de dolari a lui Kim include Rolls Royce, Lamborghini și Maybach Sedan, toate vopsite gri pentru a se asorta cu vila ei.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Albumul lui Bad Bunny se află în topul Billboard 200, pentru a cincea săptămână

Așa cum era de așteptat, albumul „Un Verano Sin Ti” al lui Bad Bunny a înregistrat a cincea săptămână consecutivă, din care a treia săptămână pe locul 1 în topul Billboard 200. Top-ul de succes al starului muzicii latine a câștigat 105.000 de unități în această săptămână. Billboard spune că nu s-a întâmplat de când albumul „Views” a lui Drake a avut, în mod similar, 100.000 de albume pe săptămână […]

today19 iulie 2022

0%