Life

Clanul Kardashian, îngrijorat de noua căsătorie a lui Kanye West

today19 ianuarie 2023

Fundal

Familia Kardashian este confuză și îngrijorată de „căsătoria” bruscă a lui Kanye West cu Yeezy Bianca Censori, a declarat o sursă pentru Page Six. Una dintre problemele de care familia este îngrijorată este modul în care presupusa nouă mireasă a lui West s-ar putea integra în viața copiilor săi.

Familia încă nu ia asta ca pe o căsătorie”, a spus o sursă. După ce a dispărut în urma unui șir de izbucniri antisemite recente, s-a raportat săptămâna trecută că West, în vârstă de 45 de ani, s-a căsătorit cu angaja sa Censori, în vârstă de 27 de ani, la o ceremonie intimă din Beverly Hills, California. Familia Kardashian așteaptă acum să vadă dacă rapperul căzut în dizgrație va publica într-adevăr actele de căsătorie.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Brad Pitt își vinde complexul din Los Angeles pentru 40 de milioane de dolari

Brad Pitt și-a pus în vânzarea casa achiziționată acum 30 de ani, pentru 38,3 milioane de dolari, mai mult decât a plătit inițial. Pitt a achiziționat casa în 1994 pentru 1,7 milioane de dolari de la Cassandra Peterson, mai cunoscută drept Elvira, Mistress of the Dark. În următorii ani, Pitt a achiziționat două proprietăți învecinate pentru a extinde și mai mult campusul. La scurt timp după ce s-a întâlnit cu […]

today19 ianuarie 2023

0%