Administrație

Clubul CS Seijitsu a împlinit un deceniu de performanță la Călărași

today16 iunie 2023

Fundal

Clubul CS Seijitsu a împlinit un deceniu de performanță la Călărași, clubul privat de Karate este condus de sensei Gheorghiță Mirea, care reprezintă județul nostru la competițiile naționale.

“Am marcat acest eveniment pentru susținerea sportului de performanță și împreună cu Eduard Grama, directorul general al ECOAQUA Călărași le-am oferit tinerilor performeri 73 de echipamente Acerbis de antrenament, treninguri și tricouri sportive. Susținem prin această cale toate sporturile care ne reprezintă și cuceresc medalii pentru Călărași!”, a spus președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Actori de succes care și-au început cariera ca model

Înainte să-și găsească nișa sau „rolul potrivit”, multe vedete și-au început cariera în modelling. Pentru unii a fost de foarte scurtă durată, pentru alții a devenit un job secundar profitabil. Jennifer Lawrence În adolescență, Lawrence s-a integrat în lumea modellingului. Și în timp ce a filmat o campanie pentru Abercrombie & Fitch, imaginile nu au fost niciodată folosite de brand. Cameron Diaz În cazul în care zâmbetul ei iconic nu […]

today16 iunie 2023

0%