Administrație

Clubul Sportiv Școlar Călărași și Federația Romană de Baseball și Softball vor înființa o bază sportivă în Independența

today19 mai 2023

Fundal

Primăria Independența a semnat un acord de partener cu Clubul Sportiv Școlar Călărași și Federația Romană de Baseball și Softball pentru înființarea unei baze sportive cu teren de baseball în vederea organizării și desfășurării de antrenamente și competiții la nivel național și internațional în comuna Independența. Baza sportivă va fi realizată la intrare în satul Potcoava pe partea stânga în sensul de deplasare Independența -Potcoava, potrivit canalsud.ro.

După o bună perioadă în care am căutat să înființăm la Călărași o bază pentru baseball am reușit în cele din urmă să colaborăm foarte bine cu autoritățile din comuna Independența și să încheiem un acord de parteneriat prin care primăria ne pune la dispoziție o suprafață de teren pe care Clubul Sportiv Școlar Călărași și Federația Română de Baseball să încerce să investească și să ameneajeze un teren de baseball. De ce în Independența? Trebuie să spun că acolo am constiuit o echipă de juniori foarte bine pregatită datorită domnului profesor Iulian Șerban care este profesor de sport la comuna Independența dar este și jucător la echipa de seniori CS Leaders Călărași. Pot să spun că datorită lui baseball-ul a prins în comuna Independența, copiii sunt încântați de acest sport. Mulțumim domnului primar Gabriel Rădulescu care a fost alături de noi, a înțeles nevoile copiilor. Noi sperăm ca să găsim împreună resursele necesare pentru a amenaja acest teren, vom încerca să nu pierdem acest teren deoarece ne-am chinuit foarte mult să obținem acest teren și să avem o bază a noastră”, a declarat Marius Tătaru, director CSS Călărași.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

„Reţeaua pescărească de călătorii” a ajuns la Călărași

Cele patru FLAG-uri, Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă Prut Dunăre Galaţi, Asociaţia Grupul Local de Pescuit Dunărea Călărăşeană, Asociaţia Grup Local Pescăresc Dunărea Dolj şi Asociaţia Valea Mostiştei (judeţul Călăraşi), care au lansat „Reţeaua pescărească de călătorii”, au continuat traseul de promovare a zonelor pescăreşti printr-o vizită la Călărași. Asociaţia Grup Local de Pescuit Dunărea CĂLĂRĂȘEANĂ a oferit reprezentanţilor din cele 4 judeţe un traseu prin zonelor pescărești și vizitarea obiectivele […]

today19 mai 2023

0%