Neobișnuit

Clujul are o garsonieră de 11 mp. Londra are una de 7 mp

today11 februarie 2022

Fundal

După ce anunțul cu garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj a ajuns viral pe internet, zilele acestea a apărut un anunț pe site-urile din străinătate cu o garsonieră de 7 mp, care a fost scoasă la vânzare. Astfel am aflat că o garsonieră de 7 mp, aflată în Clapton, Londra, a fost scoasă la vânzare pentru 50.000 de lire sterline.

Garsoniera reușește să cuprindă un pat de o persoană, dulap, rafturi, cuptor cu microunde, spațiu pentru un frigider mic, masă pliantă și chiuvetă. Totuși, baia este separată. Mică, dar separată. Se pare că garsoniera este chiar mai mică decât un loc mediu de parcare din oraș.

În schimb, zona pare a fi una foarte frumoasă, fiind în apropiere de Chatsworth Road și Lower Clapton Road, unde se află o mulțime de cafenele și magazine. Reședința extraordinar de confortabilă, așa cum o laudă agentul imobiliar care o vinde, dar și ca fiind cea mai mică din întreg orașul, va fi pusă în vânzare la licitație pe 15 februarie și începe de la 50.000 de lire sterline.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Tradiții de Ziua Îndrăgostiților din întreaga lume

Pentru că se apropie Ziua Îndrăgostiților, ciocolata, bomboanele și felicitările sunt la mare căutare în aceste zile. Pentru că este atât de iubită și așteptată, această sărbătoarea a adunat și câteva tradiții unice în întreaga lume. Filipine În orașe din toată țara, mii de cupluri participă la nunți în masă organizate pe 14 februarie. Costurile, de la banchetul de nuntă, la locație și uneori, chiar și cadourile, sunt acoperite de […]

today11 februarie 2022

0%