Life

Comedii romantice cu cele mai mari încasări din toate timpurile

today17 octombrie 2022

Fundal

Dulce casă Alabama (2002)

Unul dintre cele două filme cu Andy Tennant, cu cele mai multe încasări, Sweet Home Alabama a adunat 127,2 milioane de dolari la box office-ul intern. După rolul lui Elle Woods în megafilmul din 2001 Legally Blonde, mândra sudistă Reese Witherspoon a revenit la rădăcini jucând rolul lui Melanie Carmichael, o fată din Alabama care încearcă să se ascundă, dar în cele din urmă ajunge să revină la educația primită în Deep South.

Venind în America (1988)

Eddie Murphy joacă rolul prințului Akeem, regalitatea țării africane ficționale Zamunda, care nu vrea să treacă printr-o căsătorie aranjată și, în schimb, călătorește în America pentru a găsi o femeie care să-l iubească. Filmul regizat de John Landis a câștigat 128,1 milioane de dolari la box office-ul din SUA. Continuarea sa, Coming 2 America, cu Murphy în rolul Regelui Akeem, a avut premiera pe Amazon în martie 2021.

Silver Linings Playbook (2012)

Pe lângă impresionanta sumă de 132 de milioane de dolari, comedia romantică relativ dramatică a lui David O. Russell, care l-a avut pe Bradley Cooper în rolul unui bărbat care trăiește cu tulburare bipolară, a primit opt ​​nominalizări la Oscar, inclusiv cel mai bun film, cel mai bun regizor și toate cele patru categorii pentru actori. Jennifer Lawrence, a cărei recunoaștere creștea rapid, a luat acasă premiul pentru cea mai bună actriță.

Mireasa fugară (1999)

La nouă ani după Pretty Woman, Julia Roberts, Richard Gere și regizorul Garry Marshall s-au regrupat pentru Runaway Bride. Cu un venit intern de 152,2 milioane de dolari, cea de-a doua colaborare a trio-ului se clasează cu doar câteva locuri sub prima lor pe listă.

Sex and the City: The Movie (2008)

Continuarea pe marele ecran a revoluționarului serial a atras toți fanii lui Carrie & Co., încasând 152,6 milioane de dolari la box office. Sex and the City 2 din 2010 a încasat mai puțin de două treimi din câștigurile predecesorului său, cu venit intern de 95,3 milioane de dolari.

Există ceva despre Mary (1998)

Fie că a fost vorba de romantismul dulce, de umorul groaznic sau de farmecul irezistibil al lui Cameron Diaz, a existat ceva ți despre There’s Something About Mary care a atras audienţe uriaşe în 1998. Hitul lui Farrelly Brothers a strâns 176,4 milioane de dolari la box office și i-a ridicat pe Diaz și Ben Stiller la noi niveluri de celebritate.

Pretty Woman (1990)

Julia Roberts avea doar 22 de ani când a jucat rolul Vivian, o prostituată de la Hollywood cu o inimă de aur, alături de Richard Gere în Pretty Woman. Actualizarea acum emblematică Pygmalion nu a lansat-o doar în fruntea listei A, ci a luat și un total de 178,4 milioane de dolari la box office-ul din SUA. Cu alte cuvinte: bani mulți.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Popularitatea rețelei de socializare BeReal este în creștere

Peisajul rețelelor sociale din 2022 este departe de ceea ce era acum cinci ani, când aplicațiile deținute de Meta, cum ar fi Facebook și Instagram, dominau peisajul. De atunci, TikTok a devenit noul rege al rețelelor sociale (cel puțin pentru tineri). Și mai recent, există un nou venit în oraș, numit BeReal, care crește rapid în popularitate pe baza celor mai recente date de la firma de analiză a aplicațiilor […]

today17 octombrie 2022

0%