Administrație

Comisarii europeni au verificat drumurile județene DJ 402 și DJ 302

today24 noiembrie 2022

Fundal

În cadrul evenimentului de lansare al Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027, o delegație formată din reprezentanți ai Comisiei Europene: domnul Aimi NICOLA, doamna Irina ȘOFLETEA, reprezentanți ai Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia: Liviu Gabriel MUȘAT – Director General, Gabriela CĂLIN – Director Direcția Autoritatea de Management POR Sud Muntenia, Mirela TACHE – Director Direcția Economică, Mariana VIȘAN – Director Direcția Organism Intermediar POR, reprezentanți ai Consiliului Județean Călărași, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a observa stadiul implementării proiectului ”Modernizarea și Reabilitarea drumurilor județene DJ 402 tronson DN 4 – Curcani – Măriuța – limită de județ Ialomița, km 0+000 – km 53+700 și DJ 302 tronson DN 3 – Belciugatele – Măriuța – limită de județ Ialomița, km 0+000 – km 15+365”, SMIS 117726, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa Prioritară 6 „Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională”, Prioritatea de Investiții 6.1. „Stimularea mobilității regionale prin conectarea nodurilor secundare și terțiare la infrastructura TEN-T, inclusiv a nodurilor multimodale”.

A avut loc analiza stadiului fizic și valoric, precum și a problemelor și modului de soluționare a acestora în derularea proiectului, urmate de o vizualizare a obiectivului de investiție menționat anterior.

În cadrul acestei întâlniri am prezentat proiectul care a primit aprecieri din partea reprezentanților Comisiei Europene.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Kanye West ar fi arătat angajaților săi fotografii intime cu Kim Kardashian

După ce Adidas a rupt legăturile cu Kanye West din cauza dezbaterilor sale antisemite, foștii angajați au susținut că rapperul a arătat personalului fotografii porno și imagini explicite cu fosta soție Kim Kardashian ca o „tactică de intimidare”. Într-un articol în Rolling Stone publicat marți, un tânăr a susținut că West i-a arătat o imagine explicită cu Kim, în vârstă de 41 de ani, în timpul unui interviu de angajare […]

today23 noiembrie 2022

0%