Administrație

Complexul de Agrement Dumbrava organizează ziua adopțiilor la ZOO

today29 august 2022

Fundal

Complexul de Agrement Dumbrava organizează ziua adopțiilor la ZOO! Sâmbătă, 3 septembrie, călărășenii sunt invitați la acest eveniment realizat în colaborare cu Serviciului Public Pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași, care se va desfășura în intervalul 9.30-13.30.

Evenimentul are ca scop încurajarea adopțiilor câinilor fără stăpân și totodată lansează un nou concept pentru Zoo Călărași și anume: adopția la distanță. Astfel, vizitatorii grădinii vor avea șansa să plece acasă cu un cățel sau cu un certificat de părinte adoptiv al unui animal sălbatic.

Vor fi amenajate standuri de adopție unde organizatorii vor oferi toate informațiile de care vizitatorii au nevoie. De asemenea, vor fi organizate diverse activități pentru copii de către susținătorii acestui eveniment.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Noi căsuțe de tip familial pentru copiii cu handicap sever

În data de 25 august, Consiliul Județean Călărași, în calitate de Partener 1, a semnat prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași, contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „RESTART în Municipiul Călăraşi - Incluziune socială pentru copiii proveniţi din Complexul de Servicii Comunitare pentru Copii cu Handicap Sever Călăraşi”. Proiectul este finanțat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR), prin Programul Operațional Regional. Obiectivul general al proiectului […]

today29 august 2022

0%