Administrație

Comuna Grădiștea devine din ce în ce mai verde

today15 iunie 2022

Fundal

Comuna Grădiștea devine din ce în ce mai verde și capătă un aer modern. Primarul Comunei Grădiștea, Vasile Matei, a spus într-un interviu pentru Canal Sud, că a plantat până în prezent 1500 de pomi ornamentali. Pomii plantați se numesc “Catalpa”, sunt aduși din Italia și fac parte din categoria pomilor ornamentali.

Am plantat în tot satul Rasa, în Cunești am plantat cam 80% din cât mi-am propus dar trebuie să mulțumim fiecare sat. Din 1500 de pomi plantați doar trei pomi nu s-au prins și acest lucru ma bucură foarte tare”, declară primarul comunei Grădiștea, Vasile Matei.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Trupa K-Pop BTS se desparte

Supergrupul sud-coreean BTS urmează să intre într-o „pauză temporară”, astfel încât membrii săi să poată urma cariere solo. Vestea a venit când grupul de șapte tineri a găzduit cina anuală FESTA, care sărbătorește înființarea lor. În scene emoționante, membrul trupei RM a dezvăluit vestea, spunând că toți au nevoie de șansa de a-și explora propria carieră muzicală. El, Jimin, J-Hope, Suga, Jungkook, V și Jin au format inițial trupa în […]

today15 iunie 2022

0%