Administrație

Comuna Grădiștea va beneficia de gaze naturale

today21 iunie 2022

Fundal

Proiectul pentru alimentarea cu gaze naturale prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” a fost aprobat pentru comuna Grădiștea, potrivit canalsud.ro.

Acest proiect a mai fost depus în anul 2020 prin POIM dar nu a fost acceptat deoarece nu a întrunit punctajul necesar. Trebuia sa avem peste 3000 de adeziuni, lucru imposibil deoarece avem 1900 de case. Acum prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, proiectul a fost aprobat.

Locuitorii comunei Grădiștea sunt nerăbdători și își doresc să se racordeze la gaze, înainte să depunem acest proiect am mers din casă în casă să completam adeziuni iar din 1900 de case am avut un total de 1700 de adeziuni prin care locuitorii comunei și-au dat acordul”, precizează primarul comunei Grădiștea, Vasile Matei.

Primarul mai spune că dorește să găsească o soluție să îi ajute pe locuitorii comunei care doresc să se racordeze la gaze dar nu își permit financiar să achite taxa de racordare.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Karol G și J Balvin, cei mai nominalizați la Premiile Juventud

Au sosit nominalizările pentru Premios Juventud 2022, spectacolul de premii Univision pentru cultura pop în limba spaniolă, cu J Balvin și Karol G în fruntea listei cu 11 nominalizări fiecare. Cântăreții columbieni sunt urmați de Rauw Alejandro, care deține nouă, și Farruko, cu opt. Karol, Balvin, Rauw și Farruko se suprapun în trei categorii: artistul preferat de streaming, cea mai captivantă melodie, piesa virală a anului și cel mai mare […]

today21 iunie 2022

0%