Administrație

Comuna Ulmeni va avea o nouă sală de sport

today25 mai 2023

Fundal

Este o veste excelentă pentru comuna Ulmeni din județul Călărași că va fi înființată o nouă sală de sport. Aceasta va oferi oportunități noi pentru ca tinerii din zonă să își dezvolte abilitățile sportive și să se bucure de activități fizice sănătoase.

Este îmbucurător faptul că atât băieții, cât și fetele vor avea acces la această sală de sport, ceea ce va promova egalitatea de gen și va permite tuturor să își îndeplinească potențialul sportiv.

Începerea lucrărilor de săptămâna aceasta este un semn pozitiv că proiectul este în desfășurare și că comunitatea va beneficia cât mai curând de această nouă facilitate sportivă.

Vom lucra la sala de sport, deoarece în localitate avem și domnișoare care pe care le văd că vin la stadion, dar acolo în general se antrenează băieții, iar din acest motiv, dorim să le oferim și lor posibilitatea de a face sport. Lucrările au început săptămâna aceasta și sperăm că vom reuși să înființăm mai multe echipe, dacă găsim profesori care să ne ajute a declarat primarul comunei Ulmeni, Dragnoi Narcis-Niculae, pentru Canal SUD.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Sânii mai mari nu aduc fericire

Un studiu care a analizat 18.541 de femei din 40 de națiuni din întreaga lume a constatat că 71% nu sunt mulțumite de mărimea cupei. 47% dintre femei au vrut sâni mai mari, iar 23% au vrut sâni mai mici, au descoperit cercetătorii. Autorii studiului au spus că femeile care se simt nesigure în privința sânilor nu sunt atente la corpul lor și, prin urmare, este mai puțin probabil să-și […]

today25 mai 2023

0%