Actual

Concert de chitară la Sala Barbu Știrbei

today20 septembrie 2022

Fundal

Vineri, 30 Septembrie, la ora 19:00, la Sala Barbu Știrbei va avea loc un recital de chitară, susținut live de chitaristul Maxim Belciug. Intrarea este liberă. Acest proiect cultural este finanțat de Ministerul Culturii și desfășurat în parteneriat cu Consiliul Județean Călărași și Centrul județean de Cultură și Creație Călărași.

„La Maxim Belciug un lucru este cert: chitara plânge, iubește și dansează pe una și o mie de voci, ca o orchestră ireală care atacă pasional, fără să-i pese de drumul înapoi. Lipsite de luciul exterior al punerii în scena, recitalurile sale oferă în schimb un flagrant prilej de mirare și încântare.” au transmis organizatorii evenimentului.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Albumul lui Bad Bunny, „Un Verano Sin Ti”, devine cel mai longeviv album nr. 1 din ultimii cinci ani

„Un Verano Sin Ti” al lui Bad Bunny a câștigat încă o săptămână pe locul 1 – a 11-a oară pe primul loc din 19 săptămâni de la lansare. De când „Views” al lui Drake a înregistrat 13 săptămâni neconsecutive pe locul 1 în 2016, nu s-a atins o performanță similară. Atât „Vizualizări” cât și „Un Verano” au fost neconsecutive, totuși, Bad Bunny nu a trecut încă sub locul 2. […]

today20 septembrie 2022

0%