CONCURS DE PAȘTE

În perioada 15 – 21 aprilie 2022, Radio Voces Campi și Canal Sud te provoacă la Concurs! Avem 3 premii super tari! Mai bine spus… contribuim la desfățul tău culinar de Paști!

CE POȚI CÂȘTIGA?

Premiul I – un miel
Premiul II – un coș plin cu bunătăți culinare… așa ca pentru cel care a fost la un pas de marele premiu
Premiul III – un alt coș tot cu bunătăți

 

CE TREBUIE SĂ FACI?

Mai simplu nu există! Asculți programele Radio Voces Campi și descoperi cuvântul cheie al zilei! Ne suni sau trimiți un mesaj la numîrul nostru whatsapp. Sau ai cea de-a doua variantă: csCitește zilnic articolele publicate pe canalsud.ro și găsești strecurat un cuvânt cheie. Sigur îl vei identifica ușor!

În fiecare zi lansăm căte un cuvânt. Adică 7 cuvinte… în 7 zile. Asta înseamnă că te poți înscrie zilnic dacă descoperi cuvantul cheie al zilei respective, ceea ce înseamnă că poți avea 7 șanse de câștig!

CUM POȚI SĂ PARTICIPI?

Dacă ai descoperit cuvântul cheie, ne suni la 0242 311 007 sau trimiti un mesaj la numarul de whatsapp 0770440940 ! Ne spui numele și prenumele și care este cuvantul cheie (de la un numar de telefon poate participa o singură persoană)!
ATENȚIE! Cuvantul aferent zilei în care participi, este obligatoriu să fie trimis până la ora 24:00 a zilei respective.

De exemplu:

Daca în ziua de 15 aprilie (vineri) descoperi cuvântul cheie, ne suni sau ne trimiți mesaj. Doar în ziua de vineri! Dacă trimiți în altă zi cuvântul… din păcate acesta nu mai e valabil.

Poți face asta zilnic și în acest fel ai mai multe șanse! 7 șanse de câștig! Hai că-i simplu! Nu?

 

ANUNȚUL CÂȘTIGĂTORILOR

Tragerea la sorți a căștigătorilor va fi efectuată în ziua de 21 APRILIE 2022… iar lista căștigătorilor va fi anunțată la Radio Voces Campi și publicată pe site-ul canalsud.ro la ora 20:00 în aceeași zi!

BAFTĂ!

0%