Life

Concursul Eurovision 2023 nu va avea loc în Ucraina, Regatul Unit ar putea fi gazda

today21 iunie 2022

Fundal

Uniunea Europeană de Radiodifuziune (EBU), organizația care conduce Eurovision Song Contest, a confirmat că competiția nu va avea loc în Ucraina anul viitor, deși trupa ucraineană Kalush orchestra a câștigat primul loc în 2022.

După cum a prezis Variety luna trecută, războiul în curs al Rusiei în Ucraina înseamnă că țara nu este în măsură să găzduiască concursul, care are unele dintre cele mai stricte protocoale de securitate ale oricărui eveniment live.

EBU a spus că este în discuții cu BBC despre organizarea competiției din 2023 în Regatul Unit. Cei din interior suspectează că, dacă evenimentul va avea loc în Regatul Unit, este probabil să aibă loc la Manchester și nu la Londra, ca parte a efortului BBC de a se diversifica.

A devenit o tradiție binecunoscută ca câștigătorul Eurovision Song Contest să găzduiască competiția în anul următor, oferind anumite criterii, inclusiv asigurarea viabilității organizării evenimentului și a siguranței tuturor părților interesate, inclusiv a publicului.

Având în vedere războiul în desfășurare de la invazia rusă a țării câștigătoare din acest an, EBU și-a făcut timp pentru a efectua o evaluare completă și un studiu de fezabilitate atât cu UA: PBC, cât și cu specialiști terți, inclusiv pe probleme de siguranță și securitate.

Eurovision Song Contest este una dintre cele mai complexe producții TV din lume, mii de oameni lucrând la eveniment și participând la eveniment și sunt necesare 12 luni de timp de pregătire.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Ce fructe de vară pot înlocui cu succes dulciurile

Nimeni nu poate rezista dulciurilor, iar în sezonul cald suntem mult mai predispuși la a le consuma, chiar dacă nu ne fac tocmai bine. O înghețată este, însă, greu de refuzat într-o zi toridă, la fel și un suc rece. Creștem, astfel, fără să ne dăm seama, aportul de zahăr din organism, ceea e ne poate crea mari neplăceri. Fructele de vară pot înlocui cu succes dulciurile și ne oferă […]

today20 iunie 2022

0%