Administrație

Consiliul Județean Călărași a premiat micii și marii fotbaliști ai clubului AFC Dunărea

today22 decembrie 2022

Fundal

Consiliul Județean Călărași a organizat, în data de 21 decembrie, evenimentul “Moș Crăciun joacă fotbal”, prin intermediul căruia a premiat micii și marii fotbaliști ai clubului AFC Dunărea, dar și legendele fotbalului călărășean, pentru activitatea sportivă și pentru performanță.

Administratorul special al AFC Dunărea Călărași, Aurel Stan, a precizat că în cadrul clubului există tineri dornici de afirmare, care, printr-o pregătire serioasă, vor deveni jucători de succes, la fel ca cei profesioniști.

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a subliniat faptul că va fi alături, prin instituția pe care o conduce, de AFC Dunărea, club care va reprezenta Călărașiul, după cum susține acesta, nu doar în Divizia B, ci și în Divizia A, potrivit canalsud.ro.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Profesori și doctori călărășeni, premiați de primarul Marius Dulce

Ieri, primarul Marius Dulce a înmânat câte o Diplomă de Excelenţă unor călărăşeni care merită aprecierea şi consideraţia tuturor. „Este vorba de profesor Cristina Emilia Bornea de la LTME, un cadru didactic cu rezultate foarte bune la matematică, profesor Petre Ninel – Dincă, tot de la LTME, cel care „l-a antrenat” destul de bine, în acest an, pe Rareş Ştefan Radu ca să obţină Premiul I pe ţară la Olimpiada […]

today22 decembrie 2022

0%