Administrație

Consiliul Județean Călăraşi a primit vizita Ambasadorului Republicii Armenia în România

today26 ianuarie 2023

Fundal

Consiliul Județean Călăraşi a primit vizita Excelenței Sale, domnul Sergey Minasyan, Ambasadorul Republicii Armenia în România. Această vizită pune bazele unei dezvoltări ulterioare a relațiilor de cooperare dintre județul Călărași și autoritățile din Republica Armenia.

S-au purtat discuții importante privind implementarea în Județul Călărași a unui concept nou în sistemul de educație, respectiv a centrului „TUMO” pentru tehnologii Creative.

Acesta este un program educațional gratuit și este alcătuit din activități de auto învățare, ateliere și laboratoare ce gravitează în jurul a 14 domenii de învățare (animație, dezvoltare web, producție de film, desen grafic, robotica, programare etc).

Implementarea unui astfel de proiect este oportun pentru județul Călărași, educația de calitate fiind investiție strategică, cu rezultate extraordinare pe termen lung.

Viitorul copiilor călărășeni, educația și asigurarea accesului elevilor la un sistem de învățământ de calitate reprezintă o prioritate permanentă. Avem în vedere dezvoltarea acestui concept și la Călărași, aducând administrația să lucreze într-adevăr pentru oameni.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

PETA îi ia apărarea lui Kylie Jenner

PETA vine în apărarea lui Kylie Jenner. Vedeta a participat luni la spectacolul de couture Schiaparelli de primăvară 2023 de la Petit Palais din Paris, purtând o rochie cu un cap de leu în mărime naturală atașat de ea și, aceasta fiind criticată pe rețelele de socializare. Aceeași rochie a fost purtată și de modelul Irina Shayk pe pasarelă, iar spectacolul a prezentat și capetele realiste ale unui leopard de […]

today26 ianuarie 2023

0%