Administrație

Consiliul Județean Călărași a sprijin financiar concursul ,,Florin Vasilescu”

today19 mai 2023

Fundal

În perioada 18-20 mai se desfășoară la Călăraşi unul din ce cele mai importante evenimente educaţionale din judeţul Călăraşi, Concursul Național de Ştiinţă şi Tehnică ,,Florin Vasilescu”, aflat la cea de a-XXII-a ediţie.

✔️ Manifestările Științei și Tehnicii Școlare ,, Florin Vasilescu” sunt organizate de către Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu în parteneriat cu Fundația Grupul de Inițiativă pentru Învățământul Fizicii și cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Călărași.

👉 Concursul se desfășoară pe două secțiuni: a.Știință și Tehnică și b. Fizica în imagini – este cuprins în calendarul concursurilor naționale școlare – 2023.

🤝 Festivitatea de deschidere a manifestărilor concursului a avut loc la Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu Călăraşi și a fost făcută de către președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, împreună cu profesorul Nicolae Micescu, vicepreședintele CJ, Mihăiță Beștea și subprefectul judeţului Eugen Ilie.

💬 ”Una din prioritățile conducerii Consiliului Județean Călărași o reprezintă descoperirea și promovarea elevilor preocupați de inovare și creatrivitate în domeniul științei și tehnologiei. Iată de ce acest concurs a fost și este sprijinit financiar, în mod constant de către Consiliul Județean Călărași. În acest an s-au înscris în competiția călărășeană 21 de echipe de tineri inovatori dornici să se afirme. În afara celor 6 echipe călărășene, salutăm prezența echipei de la Veliko Tarnovo, precum și echipelor din Sibiu, Cluj, Galați, București, Turceni, Râmnicu Vâlcea, Turceni, Pucioasa și Satu Mare. În spatele acestor tineri excepționali stau acei profesori de excepție pe care noi îi numim mentori. Urez tuturor participanților mult succes și să câștige cele mai valoroase lucrări” – a punctat președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Zodiile care au cele mai mari șanse să fie implicate în relații serioase

În timp ce unele persoane preferă relațiile scurte și posibilitatea de a avea mai multe experiențe amoroase, altele sunt adeptele relațiilor pe termen lung. Iată o listă cu zodiile care au cele mai mari șanse să fie implicate în relații serioase și de lungă durată, potrivit bestlife.com. Balanță Balanțele se dedică unei relații și fac multe eforturi pentru ca aceasta să funcționeze cât mai mult timp. Știu cum anume să […]

today18 mai 2023

0%