Administrație

Consiliul Județean Călărași continuă dotarea Spitalului Județean de Urgență Călărași

today14 iulie 2022

Fundal

Consiliul Județean Călărași continuă dotarea Spitalului Județean de Urgență Călărași cu 5 echipamente de tip ecograf, care vor îmbunătăți actul medical pe secțiile ATI, pediatrie, neurologie, medicină internă și chirurgie generală.

„Achiziția are o valoare totală de 1.051.275 lei și reprezintă promisiunea făcută călărășenilor de a avea grijă ca spitalul județean să devină un loc modern unde sănătatea să fie prioritate.”, a declarat președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță.

Potrivit administratului public al județului Călărași, Bogdan Mihai, până în luna decembrie spitalul va primi echipamente în valoare de 12 milioane de lei, care fac parte din lista de investiții aprobată de Ministerul Sănătății în baza solicitărilor formulate de către unitatea medicală și cofinanțate de către Consiliul Județean Călărași.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Ecoaqua Călărași recomandă călărășenilor să nu risipească apa

Ecoaqua Călărași îi îndeamnă pe călărășeni să nu risipească apa. În această perioadă de vară este instituită faza de atenționare/avertizare pentru folosințele de apă care se alimentează din fluviul Dunărea, informează societatea de furnizarea apei în Călărași. În această fază, utilizatorii de apă vor lua măsuri privind eliminarea risipei și a pierderilor de apă, precum și asigurarea calității corespunzătoare a apelor evacuate, punerea în funcțiune a instalațiilor de alimentare de […]

today13 iulie 2022

0%