Administrație

Consiliul Județean Călărași și PAID au semnat un protocol de colaborare

today24 mai 2022

Fundal

PAID continuă eforturile de a duce în teritoriu mesajul despre importanța asigurării împotriva dezastrelor naturale, cât mai aproape de cei care au nevoie să îl audă. În acest sens a fost semnat un protocol de colaborare între Consiliul Județean Călărași și PAID, pentru organizarea și desfășurarea unor campanii de informare referitoare la încheierea asigurării obligatorii a locuințelor împotriva dezastrelor naturale.

Polița de asigurare împotriva dezastrelor naturale – este primul pas în asigurarea locuinței. Prin polița PAD se acoperă daunele produse asupra locuinței de inundații (din cauze naturale), cutremure sau alunecări de teren. Obiectul asigurării îl reprezintă locuințele situate pe teritoriul României, aflate în proprietatea persoanelor fizice sau juridice, din mediul rural sau urban și care sunt înregistrate în evidențele organelor fiscale.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Primăria Municipiului Călărași organizează diferite activități de Ziua Internațională a Copilului

Primăria Municipiului Călărași marchează Ziua Internațională a Copilului alături de personaje de poveste, animatori și mascote, în parcul Dumbrava începând cu ora 10:00. Cei mici vor avea parte de surprize, jocuri și concursuri tematice și se vor bucura de un program artistic susținut de copii și elevi călărășeni pe scena din cadrul parcului. De asemenea, în cadrul Complexului de Agrement Zoo Calarasi va fi organizată o petrecere pentru aniversarea hipopotamului […]

today24 mai 2022

0%