Administrație

Consiliul Județean Călărași va realiza ”Varianta de ocolire” a municipiului

today5 septembrie 2023

Fundal

Construcția uneia dintre cele mai importante investiții în infrastructură rutieră a Consiliului Județean Călărași, ”Varianta de ocolire”, a intrat în linie dreaptă și va deveni realitate, a anunțat președintele Consiliului Județean Călărași. Varianta de ocolire a municipiului Călărași se va desfășura pe raza județului Călărași, între DN21 și DN3, pe raza U.A.T. Municipiul Călărași, pe o lungime de aproximativ 5,10 km, și se va intersecta cu TransRegio TR71.

„Voi monitoriza, cu toată atenția, fiecare investiție din județ, pentru a fi sigur că se construiește repede și bine, pentru a îndeplini exigențele locuitorilor județului Călărași.”, a spus Vasile Iliuță.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Lucruri pe care bărbații le consideră atractive la femei

Ce găsesc bărbații atrăgător la o femeie? Este vorba de aspect, personalitate, încredere, zâmbet sau o combinație de anumite trăsături? O aplicație de întâlniri extraconjugale - Gleeden - a efectuat un sondaj în rândul a 15.000 de utilizatori pentru a înțelege calitățile de top ale unei femei care sunt agreate de bărbați și le fac atractive. În timp ce femeile sunt mai atrase de personalitatea unui bărbat, se crede că […]

today5 septembrie 2023

0%