Administrație

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară

today7 septembrie 2023

Fundal

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară, vineri, 8 septembrie 2023, începând cu ora 10.00. Aceasta se va desfăşura prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia WhatsApp/SMS, cu următoarea ordine de zi:

Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului cu titlul „Integrated actions for biodiversity support and greenner cross border area – B-Green” precum și a indicatorilor tehnico-economici faza DALI.

Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului cu titlul „Nature meets Urban – Green solution for a better life in Călărași and Knezha – U-Green – Hard” precum și a indicatorilor tehnico-economici faza DALI.

Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 138/04.05.2022 privind aprobarea cofinanțării investițiilor din ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată pentru aria de operare a Operatorului Regional în județele Călărași și Ialomița, în perioada 2014-2020”, aferente Municipiului Călărași.

Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 127/19.04.2022 privind aprobarea Studiului de Fezabilitate pentru proiectul” Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată pentru aria de operare a Operatorului Regional în județele Călărași și Ialomița, în perioada 2014-2020”, a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului și a indicatorilor tehnico-economici pentru Municipiul Călărași.

Proiect de hotărâre privind aprobarea predării de către Municipiul Călărași și a primirii de către S.C. ECOAQUA S.A. a bunurilor rezultate din investiţiile finanțate din bugetul local Călăraşi, în cadrul contractului de delegare a gestiunii serviciilor de apă și canalizare nr. 2476/29.10.2007, pentru obiectivul ”Rețea canalizare menajeră și pluvială Cartier Măgureni, municipiul Călărași”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Sean „Diddy” va primi Global Icon Award și va cânta la Premiile MTV

Sean „Diddy” Combs, antreprenorul, directorul, fondatorul și artistul Bad Boy Records, urmează să primească Global Icon Award și să cânte la MTV 2023 VMA, difuzate în direct de la Prudential Center din New Jersey, marți, 12 septembrie, la ora 20:00. ET/PT. Diddy, al cărui nou album „The Love Album: Off the Grid”, va cânta și el la eveniment, marcând prima sa performanță la VMA din 2005. Doja Cat, Anitta, Lil […]

today7 septembrie 2023

0%