Administrație

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară

today4 octombrie 2023

Fundal

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară, astăzi, ora 13.00, care se va desfăşura prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS. Pe ordinea de zi se află două proiecte importante: privind rectificarea bugetului propriu al municipiului Călăraşi pe anul 2023.

La doilea Proiect de hotărâre este privind neasumarea responsabilității organizării și derulării procedurilor de atribuire a contractelor/acordurilor – cadru pentru achiziționarea produselor și prestarea serviciilor pentru derularea măsurilor educative prevăzute de ,,Programul pentru Şcoli al României”, de către Consiliul Local al Municipiului Călăraşi, respectiv Municipiul Călăraşi, pentru perioada anilor şcolari 2023 – 2029.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Zodii care vorbesc când nu ar trebui

Persoanele vorbărețe pot fi distractive uneori, împiedicând lucrurile să devină plictisitoare. Cu toate acestea, oamenii care vorbesc prea mult pot ajunge să provoace o mare problemă prietenilor lor, împărtășind informații pe care nu ar trebui. Gemeni Gemenii se află în fruntea listei, deoarece le place să vorbească și să se delecteze cu bârfe. Ei sunt primii care vărsă din greșeală secretele cele mai bine păzite. Unii Gemeni nici nu se […]

today4 octombrie 2023

0%