Administrație

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară

today12 octombrie 2022

Fundal

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, joi, 13 octombrie 2022, ora 12:00, care se va desfăşura în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS.

Pe ordinea de zi se află două proiecte: privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice DALI şi a indicatorilor tehnico-economici pentru investiţia “Cresterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice – Școala nr. 2 Colegiul Economic”.

Al doilea proiect privește aprobarea recuperării pe seama cheltuielilor cu amortizarea din subvenția primită de la bugetul local a unor mijloace de transport rulate pentru desfășurarea activității de transport local în conformitate cu Contractul nr. 32761/15.07.2019 privind delegarea gestiunii serviciului public de transport local de călători prin curse regulate în municipiul Călărași.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Primarul Marius Dulce a verificat stadiul lucrărilor demarate în parcul Navrom

Primarul Marius Dulce a verificat ieri stadiul lucrărilor demarate în parcul de la Navrom, parte din proiectul „Regenerarea spaţiului urban din Municipiul Călăraşi prin amenajarea spaţiilor verzi din zona de vest şi a spaţiului verde din zona de locuit Navrom”. Aceste lucrări vizează amenajarea unui loc de joacă precum și a unui loc special pentru câinii de companie. Proiectul prinde contur, a declarat edilul municipiului. ◾️ Finanţarea proiectului „Regenerarea spaţiului […]

today12 octombrie 2022

0%