Administrație

Continuă lucrările de modernizare în parcul Victoria

today4 august 2022

Fundal

În parcul Victoria continuă lucrările de modernizare. Locul de joacă pentru copii va suferi îmbunătăţiri vizibile. Se vor monta noi echipamente de joacă iar cele existente vor fi relocate în măsura posibilităţilor. Pentru reducerea riscului de accidentări a copiilor în spaţiul de joacă se va turna un strat de tartan pe o suprafaţă de 513 mp.

Se lucrează şi la reabilitarea celor trei terenuri de sport. Unul va fi multifuncţional (baschet şi fotbal), celelalte două vor putea găzdui jocuri de tenis de câmp, respectiv tenis cu piciorul, toate fiind dotate cu gazon sintetic multisport. Obiectivul nostru major este să oferim condiţii cât mai bune de petrecere a timpului liber copiilor care doresc să facă mişcare, să-şi dezvolte abilităţile pentru sportul de performanţă.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

„Renașterea” lui Beyoncé este de așteptat să debuteze pe locul 1 în topul Billboard

„Renaissance” al lui Beyoncé este de așteptat să debuteze pe locul 1 în topul Billboard 200 de albume (eliminând perioada de șapte săptămâni a lui Bad Bunny cu „Un Verano Sin Ti”), marcând una dintre cele mai mari săptămâni de deschidere ale anului. Dacă va intra în topul clasamentului, „Renaissance” va fi primul album înregistrat de o femeie în 2022 care va ajunge pe locul 1. Albumul cu 16 piese […]

today4 august 2022

0%