Administrație

Continuă modernizarea infrastructurii stradale, în Chirnogi

today21 noiembrie 2022

Fundal

Modernizarea infrastructurii stradale continuă, în comuna Chirnogi din județul Călărași. După ce reabilitarea drumului comunal DC27, aflat între localitatea Chirnogi și satul Clătești, dar și cea a drumului județean 411 Chirnogi-Radovanu au fost finalizate, în prezent unitatea administrativ-teritorială desfășoară lucrări la trotuarul de pe DN41, care are o lungime de aproximativ 2 km.

Dragi locuitori ai comunei Chirnogi, așa cum v-am promis, eu și colegii mei din Primăria Chirnogi tot timpul ne gândim ce trebuie să facem ca localitatea noastră să arate mai bine, să fie mai frumoasă. Astăzi, vă pot informa că, în octombrie, am finalizat drumul comunal DC27, Chirnogi-Clătești, care acum e funcțional și arată foarte bine. Am terminat trotuarul pe DJ411, care arată la fel de bine. Acum lucrăm la trotuarul de pe DN41, trotuar cu o lungime, în primă etapă, de aproximativ 2 km, lat de 1,6 m, care va fi din beton, cu strat de uzură din asfalt. Sperăm ca timpul să ne ajute să realizăm ce ne-am propus anul acesta, iar pentru anul viitor, avem obiective mult mai îndrăznețe, finanțate, sigur, din bugetul local, dar și din proiecte europene și guvernamentale. Cu mare drag, vi le voi aduce la cunoștință, la momentul potrivit”, a declarat, pentru canalsud.ro, primarul comunei Chirnogi, Ștefan Ion.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Premiile Latin Grammy 2022: Rosalía a luat acasă premiul pentru cel mai bun album

Cea de-a 23-a ediție anuală a premiilor Latin Grammy a avut loc ieri, 17 noiembrie și a înregistrat mai multe victorii istorice, împreună cu câteva prezențe surprinzătoare. Deși Bad Bunny a fost în fruntea listei cu 10 nominalizări, fenomenul portorican (care a fost absent) cu cele mai multe victorii a fost cântărețul/compozitorul uruguayan Jorge Drexler, care a fost recunoscut pentru piesa „Tinta y Tiempo”. Drexler a luat acasă un total […]

today18 noiembrie 2022

0%