Administrație

Continuă realizarea proiectelor în comuna Independența

today20 iunie 2022

Fundal

Comuna Independența din județul Călărași are la conducere un primar tânăr care a venit cu dorința de a moderniza și de a dezvolta administrația pe care o conduce. Gabriel Rădulescu, edilul comunei vine cu precizări într-un interviu acordat pentru Canal SUD.

Suntem în construcția unei săli de sport, noi suntem beneficiarul, comuna, sala de sport este construită de către CNAIR. V-am spus chiar luna aceasta am discutat și cu liderii noștri politici sperând ca ne vor da un răspuns în ceea ce privește. rezolvarea altor proiecte, eu cred că primordial pentru comuna noastră este sistemul de canalizare, pentru comuna Independena unde cred că în proporție de 99% vom primi acest proiect și pentru apă, în satele Vișinii și Potcoava unde deja suntem în procedura de licitație în proiectul cu Ecoaqua și Consiliul Județean, apa și canalizarea sunt două probleme mari ale comunității. Eu cred că sunt pe cale de a fi rezolvate și cum am mai spus este de durată, dar cu siguranță se vor face.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

De Ziua Tatălui, Justin Timberlake a împărtășit o poză rară cu fiii lui

Justin Timberlake împărtășește foarte rar fotografii cu cei doi fii ai săi, Silas, în vârstă de șapte ani, și Phineas, în vârstă de aproape doi ani, alegând să-i țină departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, cu ocazia Zilei Tatălui, cântărețul nu s-a putut abține și a împărtășit un o poză cu cei doi. Ceea ce e și mai magic, faptul că băieții călcă pe urmele tatălui lor, fiind așezați […]

today20 iunie 2022

0%