Life

Conturile Twitter și Instagram ale lui Kanye West au fost restricționate pentru încălcarea politicilor

today10 octombrie 2022

Fundal

Contul de Twitter al lui Kanye „Ye” West a fost blocat de platforma de socializare pentru încălcarea politicilor sale, a confirmat un purtător de cuvânt al companiei pentru Variety.

În declarația sa, Twitter nu a indicat ce postări specifice ale lui West au dus la decizia de a-i restricționa contul. Restricția vine după ce West a folosit Twitter după ce s-a confruntat cu o restricție similară pe Instagram. Muzicianul a distribuit două tweet-uri care au fost în mare parte criticate ca fiind antisemite.

Prima postare a fost ștearsă de Twitter pentru „încălcarea regulilor Twitter”. În postare, West a susținut că nu poate fi antisemit și a spus că a fost „jucat” de poporul evreu.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Celine Dion deschide sezonul sărbătorilor de iarnă cu un album

Poate că tocmai a sosit toamna, dar Celine Dion se gândește deja la Crăciun! Vedeta și-a exprimat entuziasmul față de sezonul de sărbători și i-a încântat și pe fani cu cele mai recente știri. Ea a dezvăluit că lansează un album ediție de aur a These Are Special Times. Albumul, cu piese de sărbători, este al 17-lea album al cântăreței. A fost lansat pentru prima dată în 1998 și a […]

today7 octombrie 2022

0%