Life

Copiii Madonnei sunt îngrijorați din cauza operațiilor estetice prin care a trecut vedeta

today16 martie 2022

Fundal

La 63 de ani, Madonna arată mai tânără ca niciodată. Cântăreața Material Girl nu a recunoscut niciodată că a suferit vreo operație plastică, dar speculațiile sunt mereu actuale cu privire la metodele ei de a-și menține aspectul tânăr.

Procedurile cosmetice devin din ce în ce mai populare în întreaga lume, deoarece oamenii se străduiesc să rămână tineri, dar unii cred că vedeta a mers prea departe. De fapt, chiar și propriii ei copii sunt îngrijorați de dorința ei continuă de a fi tânără…

O sursă a declarat recent pentru Heat cum copiii vedetei devin „îngrijorați” de operațiile estetice ale mamei lor într-un articol exclusiv de la Apple News săptămâna aceasta.

Lourdes, Rocco și ceilalți copii obișnuiau să se ocupe de acest subiect cu mama lor, dar acum a ajuns la stadiul în care devin îngrijorați pentru ea”.

Ei au continuat: „Pentru Madonna, tinerețea a egalat întotdeauna puterea și ea ar prefera să arate altceva decât bătrână, chiar dacă asta provoacă controverse – este obișnuită cu asta”.

Nivelul de presiune la care se află este de neimaginat”, a adăugat sursa înainte de a spune: „Nu este pregătită să renunțe la muzică – este ceea ce iubește – dar întreaga industrie este atât de concentrată pe tineret”.

Ei au mai dezvăluit că viitorul ei film, tânărul iubit Ahlamalik Williams și „presiunea personală pe care o pune asupra ei pentru a fi o figură plină de farmec” contribuie la dorința ei de a fi tânără.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cadouri pe care nu ar trebui să le oferi niciodată

Întotdeauna te simți mai bine când dăruiești decât când primești, dar nimic nu e mai rău decât să vezi pe cineva care deschide un cadou și se preface că-i place. Evită cele mai urâte cadouri din toate timpurile, noi te vom ajuta. Lucruri pe care nu ar trebui să le dăruiești nimănui Echipament pentru exerciții fizice. Cu toții avem cel puțin o prietenă care este obsedată de fitness, dar nu […]

today16 martie 2022

0%