Administrație

Copiii sunt așteptați la activitățile de ziua lor

today1 iunie 2022

Fundal

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, Muzeul Dunării de Jos Călărași, Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu Călărași și Palatul Copiilor nr. 1 Călărași, invită toți copiii, astăzi începând cu ora 15:00, pe platoul Consiliului Județean Călărași, să sărbătorească împreună ziua lor, într-o lume de poveste cu personaje Disney.

Printre surprizele pregătite pentru cei mici se numără: Dans alături de Elsa, Alice, Sofia și Super Mario, Ateliere de modelaj în lut; de pictură; bricolaj; de desen; Cursa cu sacul; Cursa cu obstacole; Jocuri educative. Așadar copiii călărășeni mici sau mari, sunt așteptați la activitățile dedicate lor.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Modul în care smartphone-ul îți poate distruge sănătatea

Când ți-ai dezinfectat telefonul ultima dată? Potrivit unui studiu din 2017, pe suprafața telefoanelor mobile pot fi găsite niveluri ridicate de contaminare bacteriană. Gândește-te la tot ceea ce atingi într-o zi și cât de des se pot transfera germenii pe care îi ai pe telefon. Revista Time sugerează că telefonul tău ar putea fi de 10 ori mai murdar decât scaunul de toaletă. Deși probabil că nu vei contracta nicio […]

today31 mai 2022

0%