Administrație

Creșterile de prețuri afectează proiectele europene

today23 iunie 2022

Fundal

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a prezentat, astăzi, în cadrul conferinței de presă a PSD, stadiul proiectelor derulate cu bani europeni. Din cauza creșterii prețurilor la materialele de construcții, au fost întâmpinate probleme la toate cele 25 de proiecte. Astfel, vor avea loc lucrări complementare, care presupun alte cheltuieli pe lângă sumele alocate acestor investiții, potrivit canalsud.ro.

El a mai subliniat că PNL “în Consiliul Local nu votează ceea ce trebuie să se întâmple pentru cetățeni”.

(…) PNL are, în ultima perioadă de timp, o zbatere cu privire la ce facem, dar în schimb în Consiliul Local nu votează ceea ce trebuie să se întâmple pentru cetățeni. (..) Ei consideră că nu trebuie să mai facem nici lucrări complementare, nici conexe pentru acest proiecte europene”, a declarat, printre altele, edilul municipiului, Marius Dulce.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

O carte împrumutată a revenit la o bibliotecă din Anglia după aproape 76 de ani

O bibliotecă britanică a declarat că are un nou record pentru o carte restantă după ce un volum a fost returnat recent la aproape 76 de ani de la data scadenței. Biblioteca Keighley a Consiliului Bradford din Anglia a declarat că oficialii au primit recent un e-mail de la Charlie Studdy, care a găsit o piesă numită This Way To The Tomb de Ronald Duncan în timp ce sorta unele […]

today23 iunie 2022

0%