Life

Cu cât s-a vândut halba de bere din care a băut Ed Sheeran la Oktoberfest

today13 octombrie 2022

Fundal

Oktoberfest a revenit după o pauză de doi ani, iar anul acesta un invitat foarte special a bucurat publicul prezent – Ed Sheeran! Ed i-a surprins pe fani la festivalul berii de la Frankfurt, când a ieșit pe scenă și a interpretat hitul său Perfect, precum și o interpretare a lui Everybody (Backstreet’s Back) de către Backstreet Boys.

Cântărețul în vârstă de 31 de ani s-a îmbrăcat în stil tradițional german. Ed a intrat în spiritul emblematic al festivalului și a putut fi văzut bând un halbă de bere după prestația sa în timp ce poza pentru fani.

Festivalul a dorit să profite la maximum de apariția superstarului mondial și a scos halba de bere la licitație pe eBay pentru a strânge bani în scopuri caritabile. Halba a fost vândută cu 2.000 de lire sterline.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Elon Musk a vândut de 1 milion de dolari sticle din noul său parfum

Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, calcă pe urmele nenumăratelor celebrități lansând propriul parfum, iar acesta este deja un succes, în ciuda numelui său destul de dezgustător: „Păr ars”. „Cu un nume ca al meu, intrarea în afacerea parfumurilor era inevitabilă, de ce am amânat atât de mult timp!?” a postat acesta pe Twitter. Creat de Musk’s Boring Company, „Burnt Hair” – pe care fondatorul Tesla l-a declarat […]

today13 octombrie 2022

0%