Divers

Cum alegi comoda pentru dormitor

today5 ianuarie 2021

Fundal

Indiferent că redecorezi casa sau pornești totul de la zero cu mobilierul, alegerea unei comode bune pentru dormitor te va ajuta să fii mai organizat/ă și să ai casa mai ordonată. Comoda se găsește în variante diferite și se integrează în orice stil de amenajare. Contează doar să fie achiziționată în funcție de câțiva factori.

Dimensiunea corectă

Măsoară dimensiunea spațiului unde dorești să amplasezi comoda de dormitor. Desigur, ulterior va trebui să compari spațiul cu nevoile tale, dacă este suficient de încăpătoare pentru a-ți depozita toate lucrurile. Majoritatea comodelor sunt late și joase. Spre exemplu, comoda 3 sertare Saigon este o piesă de mobilier complex, cu trei sertare cu spații generoase de depozitare pentru lucrurile tale și, având un design modern, finisaj wenge charcoal și accesorii metalice tip vintage, poate servi ca piesă decorativă.

În caz că spațiul este îngust poți opta pentru o comodă mai înaltă cu suficient spațiu de depozitare. Numărul sertarelor poate fi selectat în funcție de cât de organizat/ă vrei să fii.

 

Stilul

După ce ai stabilit dimensiunea, este important să alegi un stil care să se armonizeze cu restul obiectelor de mobilier. Pe piață sunt disponibile diferite variante de comode.

Există stilul scandinav, industrial, rustic, vintage, clasic.  Dacă îți dorești o comodă în stil minimalist sau industrial te poți îndrepta spre comoda Delice, culoare gri Wolfram uni și stejar negru, cu mânere metalice argintii, sau comoda Dove, culoare gri natur, cu mânere negre.

 

Culoarea

Dacă ai un dormitor mic obiectele albe de mobilier sunt potrivite, deoarece reflectă lumina și oferă senzația de spațiu mai mare. Comoda Verona Bianco oferă autenticitate oricărui decor, având un design elegant și unic, cu finisaj alb și detalii atent lucrate. În decorul camerei tale se va integra și comoda Brussels, albă, ce impresionează prin stilul simplu și elegant, cu blat de culoare stejar rustic.

Dacă ai încăperea de dimensiuni mari poți integra o comodă închisă la culoare, ideală pentru stilul contemporan sau clasic.

Comoda de dormitor este o piesă de mobilier practică, funcțională și estetică, iar la Natürlich vei găsi o gamă variată de modele care să se potrivească cu interiorul casei tale.

 

 

Scris de: Buterez Dorin

Articolul precedent

Divers

Aerisire naturală folosind ferestrele din pvc

Ferestrele din PVC îmbunătăţesc considerabil calitatea vieţii omului urban. Sunt elemente esenţiale când vine vorba de eficientizarea termică, optimizare a costurilor pentru energie termică şi izolare acustică. Sunt uşor de întreţinut şi îşi păstrează aspectul impecabil timp îndelungat, practic sunt investiţii inteligente pe termen lung. Totuşi, mulţi necunoscători contestă caracteristicile pozitive ale ferestrelor din PVC, susţinând că acestea sunt cauza apariţiei condensului şi a mucegaiului. Pentru a dărâma acest mit vom discuta în rândurile următoare despre aerisirea naturală folosind aceste […]

today31 iulie 2020

0%