Life

Cum au sărbătorit celebritățile trecerea în noul an

today3 ianuarie 2023

Fundal

Între petreceri la Hollywood și întâlniri intime de familie, celebritățile și-au luat rămas bun de la 2022 în diferite moduri.

Miley Cyrus

Pentru al doilea an consecutiv, Miley Cyrus a găzduit celebrarea de Revelion de la NBC. În timpul spectacolului, ea a avut șansa să cânte alături de Dolly Parton, care se întâmplă să fie și nașa lui Cyrus. Cyrus a recreat, de asemenea, momentul ei iconic de pole dance de la Teen Choice Awards 2009.

Sofia Vergara

Vergara și soțul ei Joe Manganiello și-au continuat vacanța sărbătorind pe plajă.

Kourtney Kardashian

Pe baza poveștilor ei pe Insta, Kourtney a rămas la casa de vacanță cu fiul lui Travis Landon, fiica sa vitregă Atiana de la Hoya și cea mai bună ei Charli Damelio. Au avut grijă să sărbătorească cu fotografii, accesorii și confetti.

Kylie Jenner, Kendall Jenner și Hailey Bieber

Pe baza poveștii Instagram a lui Kylie Jenner și a TikToks, acești trei au petrecut „toată noaptea” în club.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a sărbătorit Revelionul acasă îmbrăcată într-o rochie roșie cu decolteu adânc și purtând ochelari chic cu anul 2023.

Cardi B și Offset

Cuplul a petrecut Revelionul la E11EVEN din Miami.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Cinematograful Călărași va fi închis pe perioadă nedeterminată

Cinematograful Călărași va fi închis pe perioadă nedeterminată pentru a fi renovat. „Începând cu data de 3 ianuarie, activitatea Cinema 3D/2D Călărași va fi suspendată, scopul acestei suspendări fiind derularea proiectului de modernizare a cinematografului. Pentru a vă comunica data la care ne vom relua activitatea, vom reveni cu detalii suplimentare.”, au transmis reprezentanții cinematografului.

today3 ianuarie 2023

0%