Life

Cum îți dai seama că o persoană este dependentă de dramă

today8 iunie 2023

Fundal

Cu toții cunoaștem pe cineva care pare a fi în mod constant dependent de dramă. Iată șase semne care arată că o persoană este dependentă de dramă și cum să le faci față:

1. Sunt permanent în alertă

Când nu există sentimentul permanent de alertă, ei cred că ceva nu este în regulă. Deci, pentru a consolida urgența, ei creează o viață care este plină de angajamente, proiecte și termene limită. Chiar și banalul este plin de această intensitate, iar cele mai simple sarcini par grele și împovărătoare.

2. Folosesc un limbaj exagerat

Ar putea încerca să-ți atragă atenția adăugând cuvinte extreme.

Și, doar pentru a vă asigura că acordați atenție, o vor interpreta cu gesturi dramatice și expresii faciale.

3. Trebuie să fie în centrul atenției

Oamenii cu tendință spre dramatism rămân rareori în plan secundar sau pe margine. Chiar și atunci când sunt capabili să-și suprima dorința de a fi în centrul atenției, nu o fac pentru mult timp. A fi în mijlocul unei acțiuni tinde să-i facă să se simtă importanți.

4. Reacţionează şi povestesc cu o intensitate inutilă

Repovestirea aceleiași povești emoționale către diferite audiențe le permite să se evacueze continuu. Este obișnuit ca ei să adauge și variații la situația inițială.

5. Sunt preocupați (și blocați în) propria lor poveste.

La fel ca vedeta oricărui spectacol, au nevoie de interacțiunea unidirecțională a unui public – oameni al căror singur rol este să fie martori la dramă. De asemenea, le place să atribuie roluri restului distribuției. Și dacă colegii de distribuție nu livrează replicile potrivite, probabil că vor fi probleme.

6. Ei simt o lipsă de control

Incapacitatea lor de a controla lumea exterioară duce la a te simți copleșit, neputincios și victimizat. Acest lucru este ceva pe care toți îl experimentăm, dar este acut pentru cei cu o tendință pentru dramă, potrivit cnbc.com.

foto-bestlife.com

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Eva Mendes, probleme cu pilozitatea

Eva Mendes susține că este o „fiară” atât de păroasă încât trebuie să se bărbierească „din două în două zile”. După ce actrița cubano-americană și-a divulgat secretul pentru pielea impecabilă, un urmăritor intrigat a întrebat: „Cât de des ar trebui să se facă dermaplaning? O dată pe lună, o dată pe săptămână?” „Sunt o fiară, așa că probabil o fac la două zile! Ha”, a spus Mendes, 49 de ani. […]

today8 iunie 2023

0%