Life

Cum îți poți petrece timpul în aeroportul din Instanbul? Simplu…dormind

today26 ianuarie 2022

Fundal

Aeroportul din Istanbul are mai nou cabine de dormit pe care le puteți închiria pentru a trage un pui de somn. Acest aeroport oferă o modalitate excelentă de a vă  odihni dacă aveți o escală lungă: cocon de dormit.

Aeroportul a instalat 25 de mini cabine de dormit pentru pasagerii care doresc să se odihnească înainte, după sau între zboruri. Călătorii pot închiria un dormitor pentru 6 EUR/oră între 7:00 și 19:00 și 9 EUR/oră între 19:00 și 7:00.

Dar bagajele? Este curat?

Există un compartiment pentru depozitarea bagajelor sub saltea. Zona este, de asemenea, împrejmuită pentru mai multă securitate.

Perna și pătura vin spălate într-un pachet sigilat. „Cearceaful” montat pentru saltea este ca acel material pe care îl găsesti pe husele de unica folosință din paturile de spital. Așadar, atunci când ai terminat, pui perna și pătura într-un coș pentru a fi igienizate, iar apoi o persoană care face curățenie, aruncă cearceaful și igienizează salteaua cu un spray dezinfectant.

În interiorul dormitorului, există un port USB și o priză electrică, astfel încât călătorul să-și poată încărca telefonul și dispozitivele electronice.

Urmărește videoclipul de mai jos:

 

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Christina Aguilera și Ozuna marchează prima lor colaborare cu piesa „Santo”. VIDEO

Christina Aguilera și Ozuna marchează prima lor colaborare cu piesa "Santo". Melodia este extrasă de pe "La Fuerza", albumul în limba spaniolă pe care Aguilera l-a dezvăluit fanilor pe 21 ianuarie 2022. Compusă de cei doi artiști împreună cu GALE, DallasK și Josh Barrios, "Santo" este o piesă plină de energie și senzualitate, ce îmbină elemente de reggaeton și pop, potrivit infomusic.ro. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de […]

today25 ianuarie 2022

0%