Life

Cum poți câștiga bilete la concertul artistei Billie Eilish din Germania

today5 mai 2022

Fundal

Billie Eilish va susţine în exclusivitate pentru Telekom Electronic Beats primul său concert în Europa de după pandemie, în avanpremiera primului său turneu mondial, „Happier Than Ever, The World Tour”, potrivit infomusic.ro. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie în Bonn, Germania, iar fanii din România pot câștiga bilete la acest show.

În cadrul spectacolului special de pe 1 iunie, ce va avea loc la sediul Deutsche Telekom din Germania, Billie va cânta alături de fratele ei FINNEAS piese de pe albumul său de debut multipremiat cu discuri de platină „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” și de pe cel mai recent album al său, „Happier Than Ever”, care a ajuns, de asemenea, în topurile de specialitate.

„Să cânt este un lucru atât de special pentru mine, iar faptul că pot să mă reîntâlnesc cu fanii mei din Europa, după atâta timp, este o bucurie imensă”, spune Billie Eilish, o exponentă a Generaţiei Z, cu care Telekom urmăreşte să se conecteze prin intermediul artelor şi divertismentului.

Cum pot fanii Billie Eilish din România să câștige bilete la concertul artistei din Bonn, Germania

Pentru primul concert al lui Billie Eilish din Europa de după pandemie, Telekom România Mobile a pregătit două surprize pentru fanii artistei din ţara noastră:

Urmăritorii paginii de Instagram a Telekom Romania Mobile vor putea câștiga prin tragere la sorți patru bilete duble, cu transport și cazare incluse, la concertul multiplei laureate a premiilor Grammy și Oscar, care se va desfășura în data de 1 iunie 2022 la Telekom Forum din Bonn.

Fanii care nu vor câștiga bilete la concertul de la Bonn al lui Billie Eilish vor putea urmări live concertul transmis de Telekom Romania Mobile pe pagina oficială de Facebook, dar și pe www.electronicbeats.ro.

Concertul live susținut de Billie în colaborare cu Deutsche Telekom urmează campaniilor anterioare „What We Do Next” și „Project Futureproof”, care au celebrat uriașul potențial al Generației Z.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Festival de muzică și artă stradală în București. Când se va desfășura?

În perioada 21-22 mai 2022 străzile Ilfov şi Inginer Guglielmo Marconi din Capitală vor fi închise circulaţiei şi vor deveni un veritabil ring de dans. Festivalul de muzică şi artă stradală st.ART 2022 este gândit ca o sărbătorire a bucureştenilor şi a spiritului creativ, potrivit infomusic.ro. Lista de muzicieni care urcă pe scenă este eclectică, de la Bogdan Simion, maestrul lăutăriei reinventate în 2022 până la ROA cu beat-urile sale […]

today4 mai 2022

0%