Life

Cum poți evita escrocii pe WhatsApp

today8 august 2022

Fundal

Versiunea beta 2.22.17.22 a WhatsApp pentru Android este în curs de lansare și, după cum a raportat WAbetainfo, va aduce cu sine o noutate menită să crească standardele de securitate ale aplicației de mesagerie deținute de Meta.

În practică, atunci când cineva încearcă să se autentifice pe un telefon nou, cel folosit anterior va afișa o fereastră în care poți confirmă (sau nu) voința de a migra contul de la unul la altul. Fereastră arată și ora la care apare cererea și dispozitivul care a făcut-o, pentru a avea o imagine și mai completă a ceea ce se întâmplă.

În acest fel, chiar dacă ați partaja accidental codul din șase cifre util pentru autentificare, va există totuși o modalitate de a bloca accesul la contul dvs. O completare care probabil nu va fi utilă majorității utilizatorilor dar, având în vedere răspândirea WhatsApp în întreagă lume, va putea în continuare să salveze mai mult de o persoană de escrocii care încearcă să fure profilurile altora.

În ultimele zile, cele mai recente știri despre aplicație au fost în schimb mai mult din perspectiva dezvoltării comunităților, în special cu primele imagini care au arătat cum în curând administratorii de grup vor putea șterge mesajele de toți cei care participă la grup, lăsând în urmă doar comicul clasic care semnalează eliminarea cu succes.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Primăria Independența sărbătorește Ziua Comunei pe 13 august

Primăria Independența și Consiliul Local, în parteneriat cu Fundația Culturală “Music Star” organizează, în data de 13 august 2022, Ziua Comunei. Astfel, începând cu ora 16:00, artiști cunoscuți îi vor încânta pe locuitorii comunei cu programele muzicale pregătite, potrivit canalsud.ro. Vor susține recitaluri: Lora, Constantin Enceanu, Nicu Paleru, Georgel Nucă, Valentin Giurcă, Angelica Maxim, Florin Petruș, Irina și Dorel Vlada, Daniel Sima, Elena Meirosu, Maria Dobrota, Alexia Stănica, Bianca Ștefan, […]

today8 august 2022

0%