Life

Cum poți învinge anxietatea

today19 iulie 2023

Fundal

Anxietatea este o tulburare de natură psihică care poate cauza sentimente de teamă și atacuri de panică, fără un motiv real. Anxietatea temporară este o stare normală, cu care oricine se poate confrunta la un moment dat. Însă când stările de anxietate devin copleșitoare, ele pot interfera cu stilul tău de viață și îți pot fi dăunătoare, informează „Healthline‟. 

Regula 333 este o tehnică eficientă care te ajută să faci față stărilor de anxietate. Te poate ajuta să te liniștești în momentele când nu îți poți gestiona stările de teamă, te simți extrem de anxios sau copleșit.

Când te simți anxios, trebuie doar să te uiți în jurul tău și să respecți următorii pași:

Numește 3 obiecte pe care le vezi; 

Identifică 3 sunete pe care le auzi;

Mișcă 3 părți ale corpului sau atinge 3 obiecte externe.

Reține că Regula 333 nu substituie tratamentul specific pentru anxietate, indiferent de cât de utilă îți poate fi! Dacă stările de anxietate persistă, este bine să apelezi la un specialist.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Spitalul de Psihiatrie Săpunari a împlinit 50 de ani de activitate

Spitalul de Psihiatrie Săpunari a împlinit 50 de ani de activitate. Unitate sanitară a fost înființată în 17 iulie 1973 și se află în subordinea Consiliului Județean Călărași. Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a participat alături de autoritățile locale și județene la evenimentul aniversar a oamenilor din echipa Spitalului de Psihiatrie Săpunari, oameni care și-au dedicat viața actului medical. "50 de ani pentru o instituție spitalicească este prilejul de […]

today19 iulie 2023

0%