Life

Cum și-a dat seama Shakira că a fost înșelată de Gerard Piqué

today20 ianuarie 2023

Fundal

Ei bine, aceasta nu este o răsfăț dulce. Shakira și-a dat seama că Gerard Piqué o înșela atunci când a observatborcanul cu gemul ei preferat a dispărut. Cântăreața „Hips Don’t Lie” s-a întors acasă din călătorie și a devenit suspicioasă cu privire la dispariția borcanelor de gem, deoarece fotbalistul și copiii lor urăsc dulceața, potrivit ShowNews Today.

Shakira a părut să facă aluzie la această întorsătură amară a evenimentelor în videoclipul muzical în colaborare cu Rauw Alejandro „Te Felicito”, în care poate fi văzută deschizând un frigider, doar pentru a descoperi capul lui Alejandro pe un platou.

Deși despărțirea starului pop columbian și a lui Piqué a început pe cale amiabilă în iunie 2022, după 11 ani împreună, de atunci s-a înrăutățit odată cu lansarea piesei ei „BZRP Music Session #53”, în care îl țintește pe fostul ei iubit și pe iubita acestuia, Clara Chia Marti.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

26 de bilete au mai rămas disponibile la piesa de teatru „Dă-i bătaie”

26 de bilete au mai rămas disponibile la piesa de teatru „Dă-i bătaie”, a anunțat Centrul Județean de Cultură si Creație Călărași. Piesa se va juca pe 7 februarie, la ora 19:00, în Sala Barbu Știrbei. Distribuția reunește șapte actori-vedetă, pentru prima dată în același spectacol: Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu, Marius Manole, Diana Roman, Medeea Marinescu, Șerban Pavlu și Andi Vasluianu. O lume construită de sus până jos din aparențe […]

today20 ianuarie 2023

0%