Divers

Cum te ajuta un gel nazal de la Tonimer cand ai nasul uscat?

today7 mai 2022

Fundal

Senzatia de nas uscat creeaza disconfort, mai ales atunci cand vrei sa petreci timp de calitate alaturi de cei dragi.

Gelul Nazal de la Tonimer lab, datorita combinatiei sale de ingrediente active (extract de Laminaria Hyperborea, Acid Hialuronic, Pantenol, vitaminele E si F), formeaza un film protector cu rol important in hidratarea si regenerarea mucoasei nazale.​  Il poti utiliza si daca iti simti nasul uscat din motive precum boli induse de frig, rinite alergice, sensibilitate la aer uscat si aer conditionat, purtarea indelungata a mastilor de protectie.

 

Totodata, cauzele uscarii mucoasei nazale pot fi:

  • Aer ambiental sau conditionat uscat (inclusiv in interior)
  • Zboruri pe distante lungi
  • Aer prea rece sau prea cald
  • Praf, de exemplu, din materiale de constructie (gips, granit, ciment, lemn), creta
  • Fum de tigara
  • Luarea anumitor medicamente (xilometazolina, oximetazolina etc)
  • Boli de natura infectioasa si neinfectioasa
  • Operatii la nivelul nasului (vindecarea ranilor dupa operatii sau din cauza interventiilor chirurgicale)
  • Sept deviat care provoaca modificarea fluxului de aer normal
  • Acarieni din praf sau mucegai.

Cum sa hidratezi mucoasa nazala acasa?

Cu gelul nazal marca Tonimer lab calmezi si hidratezi mucoasa nazala. Acesta formeaza un film protector ce are un rol important in vindecarea ranilor si repararea mucoasei. Totodata, pentru a combate uscarea mucoasei nazale, este necesar sa bei suficienta apa, sa respecti regulile de igiena personala, sa tratezi bolile care ar putea provoca uscarea mucoasei nazale (daca exista) si, de asemenea, sa hidratezi mucoasa nazala corespunzator. Umidificarea mucoasei nazale poate fi efectuata folosind un gel nazal marca Tonimer lab, efectele benefice ale acestuia fiind vizibile inca de la primele utilizari.

Consecintele uscarii mucoasei nazale

Daca vei ignora uscaciunea mucoasei nazale atunci, in timp, acest lucru poate slabi mecanismul natural de aparare al organismului, deoarece cavitatea nazala este „portita” de patrundere a infectiilor in corpul uman. Mucoasa nazala uscata poate fi un simptom al altor boli, fiecare dintre acestea putand avea propriile consecinte. Pentru diagnosticarea corecta a cauzei uscaciunii si alegerea tratamentului este necesar sa consulti un medic specialist.

Descopera Gelul nazal Tonimer lab in cea mai apropiata farmacie!

Scris de: admin

Articolul precedent

Divers

Ai nevoie de un upgrade? Un gazon artificial te poate ajuta

Iarba artificiala este o acoperire din fibre sintetice care arata ca iarba naturala si este cel mai frecvent material folosit pe terenurile de sport. La baza fiecarui eveniment plin de actiune, cele mai recente inovatii in gazon sintetic schimba modul in care sportivii concureaza si prospera. Cu beneficii evidente, cum ar fi absorbtia socurilor, de protectie a articulatiilor, durabilitate incredibila si stiluri de iarba care stimuleaza tractiunea pentru aproape orice sport imaginabil, […]

today7 mai 2022

0%