Actual

Cupa României la Squash. Jucătorii călărășeni au ocupat primele locuri pe podium

today20 octombrie 2022

Fundal

Cupa României la squash ediția cu numărul nouă s-a desfășurat weekendul trecut. Jucătorii călărășeni au reușit și de această dată să ocupe primele locuri ale podiumului.

Ziua Mondială a Squashului ne-a regăsit pe teren, la Cupa României. Am depășit și ediția 9 a Cupei României la squash. A devenit o tradiție, o bucurie anuală pentru comunitatea din Timișoara de a vedea pe viu cei mai buni jucători din România la clubul Helios Sport Club. Fiecare drop, cros sau lob de succes date de către participanți reușesc să ambiționeze un amator sau un junior din club să se antreneze mai mult,” a declarat Daniel Sima, directorul competiției. Ediția 9 a avut din nou de toate, atât meciuri surpriză, cu rasturnări de scor cât și o finală masculină așteptată de la tragerea la sorți.

Podiumurile celor 2 categorii au fost:

Feminin

1.Nicoleta Ștefan

2.Timeea Dumitrașcu

3. Andreea Ghiorghișor

Masculin:

1. Dmytro Scherbakov

2. Dumitru Goian

3. Richard Dragomir

Vă așteptăm în număr cât mai mare și la restul de competiții din țară!” este precizat pe pagina de socializare a Federației Naționale de squash

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

La Muzeul Municipal Călărași va avea loc la lansarea volumului ,,Al. Macedonski și Octavian Goga, Scriitori și oameni politici”

Luni, 24 octombrie la ora 17.00, la Muzeul Municipal Călărași va avea loc la lansarea volumului ,,Al. Macedonski și Octavian Goga, Scriitori și oameni politici” în prezența autorului - profesor Victor V. Cutuș – Mureșan. Autorul a debutat în săptămânalul politic, social și cultural bucureștean ,,Contemporanul din 23 aprilie 1965 cu articolul ,,Ar fi timpul ca ...” o pledoaria pentru prezența poeziei lui Tudor Arghezi în manualele școlare de la […]

today20 octombrie 2022

0%