Life

Cupluri celebre care au mers la terapie pentru a-și salva căsnicia

today10 ianuarie 2023

Fundal

O mulțime de cupluri celebre apelează la terapie pentru a le ajuta să-și consolideze relația și să rezolve orice problemă care poate apărea.

Aflați ce au avut de spus aceste vedete despre terapia de cuplu:

Pink & Carey Hart

Pink și soțul ei Carey Hart sunt împreună de peste 17 ani, iar terapia i-a ajutat să-și mențină relația. „Provenim din familii zdrobite și nu aveam niciun model de „Cum ar trebui să ținem această familie unită?” Și să trăim această viață nebună? Nu există nici un model, nu există nicio carte care să spună: „Iată cum să facem asta! , mergem la consiliere și funcționează. Carey și cu mine am fost la consiliere în cuplu în aproape toți cei 17 ani de când suntem împreună. Este singurul motiv pentru care suntem încă împreună”, a spus Pink în emisiunea Today.

Barack și Michelle Obama

Barack Obama și soția sa au trecut prin multe în cele trei decenii de căsnicie, așa că are sens că ar dori să vorbească despre probleme și disfcultăți cu ajutorul unui terapeut. La început, Michelle recunoaștea că a crezut că terapia îi va „remedia” soțul și problemele lor, dar a ajuns să realizeze că există modalități de a se schimba și ea – cum ar fi prioritizarea propriei fericiri.

Consilierea m-a ajutat să mă uit la: „Cum pot prelua controlul asupra fericirii mele în căsnicia noastră?” Dar este greu, este greu. Este greu să îmbine două vieți împreună… Și, din punctul meu de vedere, l-am dus pe Barack la consiliere conjugală, astfel încât să-l repare. Și apoi a început să se uite la mine. Am spus: „De ce vorbești cu mine?’ Sunt perfect. El este problema”, a spus Michelle în documentarul ei Netflix Becoming.

Will și Jada Pinkett Smith

Relația unică a lui Will Smith și a soției sale Jada a ajuns adesea în ziare, așa că nu ar trebui să fie surprinzător faptul că perechea își rezolvă lucrurile problemele cu ajutorul unui terapeut de cuplu. În timp ce Will recunoaște că poate fi înfricoșător să scoți lucrurile în aer liber, a fost o parte importantă a menținerii relației lor.

Ce se întâmplă într-o căsnicie odată ce faci consiliere, adevărul iese la iveală. Și stai în fața soției tale cu tot adevărul și ea și-a spus tot adevărul. Se creează un moment întunecat. Dar pentru mine este întunericul înainte de zori. Când adevărul iese la iveală și oamenii trebuie să spună cine sunt și ce cred ei, ajungi să știi cine sunt. Cred că asta este curățarea înainte de a ajunge pe cealaltă parte care înțelege și se mișcă înainte în relația noastră”, a spus Will pentru The Sun.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Dacă ai unul dintre aceste 10 job-uri este probabil să divorțezi

Există o mulțime de factori care afectează rata națională a divorțurilor, determinând-o să crească sau să scadă în comparație cu media. Și când aproape jumătate dintre cuplurile din SUA se ceartă pentru bani, nu este deloc surprinzător faptul că statutul de angajare și salariul se clasează printre acești factori. În acest scop, statisticianul Nathan Yau a preluat recent date din Sondajul comunității americane al Biroului de recensământ al SUA din 2015 pentru […]

today10 ianuarie 2023

0%