Neobișnuit

Curiozitate neobișnuită. Megan Fox a ținut morțiș să știe dacă iubitul ei, Machine Gun Kelly, a fost alăptat

today18 iulie 2022

Fundal

De la a-și bea sângele unul celuilalt, până la a-și face găuri în haine pentru a face sex, nu este un secret că Megan Fox și Machine Gun Kelly au făcut lucruri destul de ciudate în timpul relației lor. Atunci nu ar trebui să fie o surpriză că la una dintre primele lor întâlniri, Megan a a vrut să știe dacă MGK a fost alăptat în copilărie.

Dar, potrivit lui Megan, ea avea de fapt un motiv foarte bun pentru a-și întreba logodnicul despre hrana din copilărie, deoarece ea susține că totul are legătură cu psihologia. „Tocmai l-am întrebat: „Ai fost alăptat de mama ta?”, a mărturisit Megan pentru E! Știri.

A fost o întrebare grozavă pentru că alăptarea are foarte mult de-a face cu psihologia și temperamentul”, a adăugat ea. “Deci întreb astfel de lucruri. Îmi place să intru în profunzime imediat!” Este demn de remarcat aici că, deși unele studii au găsit o legătură între alăptare și „abilitățile cognitive îmbunătățite, dezvoltarea creierului facilitat și un risc redus de comportamente antisociale”, indiferent dacă este alăptat sau nu copilul.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

AUDIO: P!nk transformă ura în cântec

P!nk transformă ura în artă. Cântăreața cunoscută pentru că nu tace când are ceva de spus, a dezvăluit că a transformat unele critici recente pe care le-a primit pe Twitter într-o nouă melodie. "Trezit. Încălzit. Scris cântec. În curând”, a postat ea pe Twitter alături de ceea ce părea a fi versurile scrise de mână pentru o nouă piesă numită „Irrelevant”. „Cred că s-ar putea să plouă azi/ Cenuşă pe […]

today18 iulie 2022

0%