Administrație

D.G.A.S.P.C Călărași angajează asistenți maternali

today19 iunie 2023

Fundal

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași cu sediul în municipiul Călărași, str. Bărăganului nr. 1 continuă campania de angajare de asistenți maternali în cadrul Proiectului TEAM- UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor, Cod proiect POCU/480/4/19/127169, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (2014-2020).

Asistentul maternal profesionist este o persoană atestată, care asigură prin activitatea pe care o desfășoară la domiciliul său, creșterea, îngrijirea și educarea copilului pe care îl primește în plasament.

Profesia de asistent maternal este reglementată prin lege. Asistenţii maternali au contract de muncă și beneficiază de un salariu de încadrare între 3000 lei și 3287 lei (în funcție de vechimea în muncă), de sporuri specifice conform legislației muncii (15% – spor pentru condiții de stres, 25% – spor pentru fiecare copil cu handicap, 15% – spor pentru 2 copii), inclusiv indemnizație de hrană lunară în sumă de 347 lei și vouchere de vacanță.

Pentru copiii din plasament se acordă lunar alocația de plasament în cuantum de 950/1425 lei și alocația de stat. Din 2019 până în prezent D.G.A.S.P.C Călărași a angajat 86 de asistenți maternali profesioniști, iar procedurile de evaluare și recrutare de asistenți maternali continuă, cu respectarea normelor de siguranță și a măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor.

Informații suplimentare privind procedura de evaluare și angajare de asistenți maternali se pot obține la sediul D.G.A.S.P.C Călărași din mun. Călărași, str. Bărăganului nr. 1, sau telefonic apelând numărul de telefon 0242/311060, interior 218.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași continuă campania de angajare de asistenți maternali.

Aceștia au contract de muncă și beneficiază de un salariu de încadrare între 3000 lei și 3287 lei, de sporuri specifice conform legislației muncii, inclusiv indemnizație de hrană lunară în sumă de 347 lei și vouchere de vacanță. Pentru copiii din plasament se acordă lunar alocația de plasament în cuantum de 950/1425 lei și alocația de stat. Din 2019 până în prezent D.G.A.S.P.C Călărași a angajat 86 de asistenți maternali profesioniști. Informații suplimentare se pot obține la sediul D.G.A.S.P.C Călărași.

foto-thehindu.com

 

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Oamenii de știință au creat embrioni umani sintetici

Oamenii de știință au creat embrioni umani sintetici folosind celule stem, într-un avansare revoluționară care ocolește nevoia de ovule sau spermatozoizi. Oamenii de știință spun că acești embrioni, care seamănă cu cei aflați în stadiile incipiente ale dezvoltării umane, ar putea oferi o fereastră crucială asupra impactului tulburărilor genetice și asupra cauzelor biologice ale avortului spontan recurent. Cu toate acestea, lucrarea ridică, de asemenea, probleme etice și juridice serioase, deoarece […]

today19 iunie 2023

0%