Divers

Da la o parte minciunile sau prejudecatile vechi religioase si descopera care este de fapt, “Adevărata natură a lui Dumnezeu”

today29 aprilie 2021

Fundal
Afla mai multe despre cea mai recenta carte publicata in limba romana si semnata de Andrew Wommack.

Ai pornit intr-o calatorie spirituala si incerci sa afli care este scopul tau pe acest pamant, de ce existi sau cum este cu adevarat Dumnezeu? Ai crescut intr-o familie crestina insa nu ai cautat nimic dincolo de slujbele de biserica la care participai rar? Ai lecturat Biblia ori parti din ea insa simti ca ai nevoie de cineva (sau ceva) care sa te ajute sa depasesti prejudecatile si sa iti aduca raspunsuri la intrebarile despre viata si divinitate? Descopera cea mai noua carte disponibila in limba romana, semnata de autorul american Andrew Wommack – “Adevărata natură a lui Dumnezeu”.

Vei citi o carte inspirata teologic, insa nu atat de profunda sau dificila incat sa te descurajeze sau sa te demotiveze la lectura. Stilul scrierii este simplu, direct si accesibil oricarui cititor. Impartita in 9 capitole mari, incheiendu-se cu un set de concluzii binevenite, cartea lui Andrew abordeaza raspunsuri la intrebari precum: Se schimba Dumnezeu – Este ba rau, ba bun cu oamenii? Cum isi arata El harul si bunatatea? De ce a existat legea iudaica? Ce este viata vesnica si cum se obtine? Cat este El de bun? Poti sa fii constient de prezenta si dragostea ta in fiecare clipa?

Pentru a-i ajuta pe credinciosi sa iasa din plasa “religiei”, autorul dezbate problema moralei, a pacatului individual si a relatiei noastre personale. Astfel, una din temele prezentate aici, de folos pentru multi cititori (enuntata si prin recenziile online numeroase pe care aceasta carte le-a generat, indeosebi intre cititorii de limba engleza – spatiu in care cartea a fost disponibila de mai multi ani, deja) este natura de Tata a lui Dumnezeu.

“Dumnezeu este cu adevărat un Tată iubitor și grijuliu. El ne-a făcut sfinți prin moartea lui Hristos, oferindu-ne astfel capacitatea de a fi „conștienți de Dumnezeu” în loc să ne conștientizăm păcatul – toate acestea ne ajută să ne dorim să ne dezvoltăm o relație mai bună cu El – acest lucru ne ajuta in mod personal.”

Prin paralele atent facute, comparatii si descrieri pline de substanta, Andrew reuseste sa aduca in mintea cititorilor idei excelente, mai ales în ceea ce privește relația dintre Vechiul Testament și Noul Testament și modul în care Dumnezeu este consecvent de-a lungul istoriei, in ciuda diferitele sale încercări de relaționare cu poporul Său, de-a lungul timpului.

“Garantiile” autorului, prin citirea acestei carti? Il vei cunoaste mai bine pe Dumnezeu, il vei intelege ca si Tata minunat, vei crede ceea ce ti-a spus si vei crede Cuvantul Sau, Biblia! Ce lucruri minunate cu care sa incepi calatoria ta spirituala!

Cumpara cartea “Adevărata natură a lui Dumnezeu” de Andrew Wommack direct de la Editura Gold Books, la un pret excelent! 

Scris de: Buterez Dorin

Articolul precedent

Divers

Educația în SkinCare

Îngrijirea pielii este esențială pentru obținerea unui ten sănătos și luminos. Anti-aging, anti-imperfecțiuni, hidratare, luminozitate, fermitate sunt doar câteva dintre lucrurile promise de produsele de pe piață. Însă pentru a face alegerile potrivite trebuie să fie mai multă educație și informație accesibilă. Îngrijirea pielii este esențială pentru obținerea unui ten sănătos și luminos. Anti-aging, anti-imperfecțiuni, hidratare, luminozitate, fermitate sunt doar câteva dintre lucrurile promise de produsele de pe piață. Însă […]

today27 aprilie 2021

0%